Kategoriat
Live Ulkomaat

McCain pohtii eurovaaliehdokkuutta

(DIXVILLE NOTCH) Yhdysvaltain republikaanien presidenttiehdokas John McCainilla on tiettävästi varasuunnitelma vaalitappion varalta. Lehden omasta päästään keksimien lähteiden mukaan McCain harkitsee ehdokkuutta ensi vuoden europarlamenttivaaleissa.
Todennäköisesti McCain lähtisi mukaan Kokoomuksen listoilta tavoittelemaan Piia-Noora Kaupilta aukijäävää paikkaa. Europarlamenttia pidetään asiantuntijapiireissä hyvänä vaihtoehtona McCainille, koska sieltä monet ovat ”ponnistaneet menestyksekkäästi takaisin kohti poliittista unohdusta tai hautaansa”.
Ville Itälä ei kommentoinut tietoja eikä kyllä kysyttykään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Etyjin vaalitarkkailijat huolestuneita USA:n vaalien puutteista

(VIRGINIA, OHIO, FLORIDA, VERMONT, NEW YORK JNE.) Kansainväliset vaalitarkkailijat moittivat Yhdysvaltain presidentinvaaleja pahoista puutteista. Tarkkailijoiden mukaan äänestys ei ole monilla...

Close