Kategoriat
Live Ulkomaat

Tuija Brax arvioi USA:n vaalien sujuneen hyvin

(ISO BAJA) Oikeusministeri Tuija Brax pitää Yhdysvaltain presidentinvaaleja rohkaisevana esimerkkinä sähköisen äänestyksen toiminnasta. Braxin mukaan äänestyspaikoilta tihkuneet tiedot ongelmatilanteista kertovat vain siitä, että jenkit ovat liian saatanan tyhmiä äänestämään ylipäätään.
”Järjestelmä on erinomainen, äänestäjä vajaa, lukutaidoton, perussuomalainen tai kaikkea näitä”, Brax kommentoi tieteiskirjansa äärestä.
Brax kertoi, että Suomi aikoo jatkaa sähköisen äänestysjärjestelmän kehittämistä, koska Suomi aikoo jatkaa sähköisen äänestysjärjestelmän kehittämistä.

Yksi vastaus aiheeseen “Tuija Brax arvioi USA:n vaalien sujuneen hyvin”

(BAJAMAJA) Oikeusministeri Tuija Brax (punavihr.) on lähettänyt Yhdysvaltain kongressiin lakiehdotuksen, jonka nojalla juuri presidentiksi valitun Barack Obaman tekemien poliittisten ratkaisujen arvostelu kiellettäisiin rasistisena. ”Vain rasisti saattaa arvostella Obamessiaan päätöksiä”, Brax linjaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
McCain pohtii eurovaaliehdokkuutta

(DIXVILLE NOTCH) Yhdysvaltain republikaanien presidenttiehdokas John McCainilla on tiettävästi varasuunnitelma vaalitappion varalta. Lehden omasta päästään keksimien lähteiden mukaan McCain harkitsee...

Close