Kategoriat
Live Ulkomaat

Suuri Cthulhu äänesti Los Angelesissa

(TCHO-TCHO) Muinainen hullu jumalolento Suuri Cthulhu on käynyt äänestämässä suuren mediamylläkän, maanjäristysten ja muiden luonnonkatastrofien saattelemana. Cthulhu antoi äänensä pienessä Los Angelesin eteläisessä esikaupungissa iltapäivällä paikallista aikaa.
Äänestyspaikalla Cthulhu ahmaisi ensin kitaansa kymmenet jonossa seisseet ihmiset, minkä jälkeen hän orjuutti vaalilautakunnan ikuisiksi palvelijoikseen uinuvaan R’Lyehiin. Seuraavaksi Cthulhun odotetaan tuhoavan puolet Pohjois-Amerikan mantereesta ja asettavan loppuosan päättymättömän ikeen alle.
Hullut jumalolennot kuuluvat vaaleissa nk. liikkuviin äänestäjiin, joiden tukea molemmat pääehdokkaat ovat raivokkaasti houkutelleet kampanjoidensa viime metreille saakka.

6 vastausta aiheeseen “Suuri Cthulhu äänesti Los Angelesissa”

Entä äänestikö Suuri Cthulhu homoliittojen puolesta vai vastaan (Proposition 8)?

Olen erittäin pettynyt ettei Suuri Cthulhu ei ole vastausvaihtoehdoissa ”Kuka on Yhdysvaltain 36. presidentti?”-kyselyssä. Pitäkää tunkkine/kyselynne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tuija Brax arvioi USA:n vaalien sujuneen hyvin

(ISO BAJA) Oikeusministeri Tuija Brax pitää Yhdysvaltain presidentinvaaleja rohkaisevana esimerkkinä sähköisen äänestyksen toiminnasta. Braxin mukaan äänestyspaikoilta tihkuneet tiedot ongelmatilanteista kertovat...

Close