Kategoriat
Live Ulkomaat

Sekava analyysi vaalien tilanteesta juuri nyt

(KAHVIAUTOMAATTI) Näyttäisi siltä, että siellä Yhdysvalloissa on tapahtumassa… jotain, kovasti äänestetään ja tuota tuota. Jätkät hei, mitä siellä CNN:llä sanotaan? Vittu täällä toimituksessa ei ole ketään. Apua, miten mä ehdin nyt kääntää Timesin uusimman päivityksen, kun kukaan ei pysty vahtaamaan samalla telkkaria?
Tuota joo siis, ömm, McCainia on äänestetty mutta näyttäisi nyt vahvasti siltä, että Obamaa enemmän. Se onkin hyvä, sillä ennusteet… samansuuntaisia ennusteita oli meilläkin ja ja ja. Yötuntien vuorokorvaukset on kyllä täysin hanurista, kannattaako täällä nyt ihmisiä seisottaa näillä palkoilla?
On laskettu prosentteja äänistä monin paikoin, vaa’ankieliosavaltio ja samalla homojen avioliitto Kaliforniassa. Kas noin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suuri Cthulhu äänesti Los Angelesissa

(TCHO-TCHO) Muinainen hullu jumalolento Suuri Cthulhu on käynyt äänestämässä suuren mediamylläkän, maanjäristysten ja muiden luonnonkatastrofien saattelemana. Cthulhu antoi äänensä pienessä...

Close