Kategoriat
Ulkomaat

Obama vahvoilla Suomen ennakkoäänien jälkeen

(FACEBOOK) Kun kaikki suomalaisten, 18–35-vuotiaiden Facebookin käyttäjien äänet on laskettu, johtaa demokraattiehdokas Barack Obama selvästi Yhdysvaltain presidentinvaalissa. Lehden haastattelemat asiantuntijat luonnehtivat Obaman äänimäärää ”vyöryksi” ja muistuttavat myös, että suomalaisten äänillä on perinteisesti ollut erittäin ratkaiseva asema Yhdysvaltain presidentinvaaleissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
McCain ennakoi vaaleissa torjuntavoittoa

(LAPINLAHTI) Yhdysvaltain republikaanien presidenttiehdokas John McCain uskoo tämänpäiväisissä presidentinvaaleissa niukkaan torjuntavoittoon. McCain arvioi Lehdelle antamissaan kommenteissa, että "21,2 prosentin kannatus...

Close