Kategoriat
Live Ulkomaat

McCain ennakoi vaaleissa torjuntavoittoa

(LAPINLAHTI) Yhdysvaltain republikaanien presidenttiehdokas John McCain uskoo tämänpäiväisissä presidentinvaaleissa niukkaan torjuntavoittoon. McCain arvioi Lehdelle antamissaan kommenteissa, että ”21,2 prosentin kannatus olisi oikein hyvä saavutus, selvä torjuntavoitto.”
McCain lisäsi haluavansa aluksi kiittää kaikkia äänestäjiä, mutta ainahan sitä haluta saa. Republikaanien odotetaan myös senaatin ja edustajainhuoneen vaaleissa yltävän torjuntavoittoon.

2 vastausta aiheeseen “McCain ennakoi vaaleissa torjuntavoittoa”

Munilleen meni John ”Wayne” McCainin kampanja. Ei muistanut kiitellä kaikkia kaikesta kuten oikeat selkärangalliset poliitikot.

Vaalivoittajaksi povataan maahanmuuttovastaisia Perusamerikkalaisia, joiden puheenjohtaja Pikku Hiawatha jyrkästi kiistää puolueensa olevan rasistinen.
”Haluamme vain laittaa lopun tälle luonnonvastaiselle kulttuurien sekoittumiselle. Ok, minua ei haittaa jos tänne tulee ihmisiä Euroopasta, Afrikasta tai Aasiasta, kunhan he ovat valmiita omaksumaan meidän kielemme, kulttuurimme ja uskontomme. Mutta nykytilanteessa on tomahawkille töitä!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Bush voittamassa Floridassa

(MIAMI) Republikaanien ehdokas George W. Bush on ovensuukyselyjen mukaan voittamassa Yhdysvaltain presidentinvaalien äänestyksen Floridan osavaltiossa. Ennakkoarvion kertoivat osavaltion vaaliviranomaiset "vanhasta...

Close