Kategoriat
Muut lehdet Tiede

Lehti: Monella suomalaisella huolestuttavan iso swahilijalanjälki

(NGURUWE) Useimmat suomalaiset tallaavat planeettamme pinnalla hälyttävän isoin swahilijalanjäljin, kirjoitti huolestunut, valistava ja vain ihan hippusen arrogantti Helsingin Sanomat viikonloppuna.
Lehden mukaan iso swahilijalanjälki yhdistettynä painavaan ekologiseen selkäreppuun, silsaisiin biodiversiteetin sandaaleihin ja kestävän kehityksen turbaaniin saattaa aiheuttaa tulevaisuudessa joitain asioita. Ne voi kuitenkin korjata näppärästi kliksuttelemalla kivaa ja lukijasuhdetta syventävää nettilaskuria.

14 vastausta aiheeseen “Lehti: Monella suomalaisella huolestuttavan iso swahilijalanjälki”

Monella suomenruotsalaisella on myös huolestuttavan iso tissikädenjälki. Kädenjäljen ollessa saatavilla olevia luonnontissejä suurempi on vaarana, että tissit katsovat tulleensa loukatuksi ja järjestävät sinulle potkut.

Synninpäästön voi saada myös maksamalla aneita ympäristöjärjestöille.

Olen aina miettinyt miksi isokenkäiset jättävät niin suuret jäljet. Se johtuukin jalanjäljen koosta. Kiitos HS-Pravda. Ilman teitä olisin ylpeä suomalaisuudesta ja naapureideni tuloista.

Miksi Kuukautisliite ei tee juttua siitä, miten monta hehtaaria suomalaista sademetsää kaadetaan joka viikko NYT-liitteen painamiseen?

Aivan ensimmäiseksi haluan kiittää Lehden toimitusta typerän ja turhan kommentoinnin plus/miinus-arvostelun poistamisesta sivuiltanne. Kiitos. Nyt ei enää tarvitse lukea naama punaisena kun joka ikinen mukahauska pelle yrittää olla toinen toistaan hauskempi.

Arvoisa Mikko,
On surullista kuulla, että olemassa oloasi internetissä ei ole huomattu. Pikkunokkelat ja akateemiset kaskut jäävät usein alapäähuumorin varjoon. Olemme ministeriön kahviossa ideoineet keinoja hallita rahvaan mielipiteitä. Kuten totesit, kokeilumme +/- painikkeilla ei ollut toimiva. Jatkossa lisäämme kaikkiin sinun mielipiteistäsi poikkeaviin lausahduksiin punaisen painikkeen, jolla kaltaisesi runkkarit voivat sulkea oman tietokoneen.
Virallisesti,
toimituksen plst

Miksette te vitun torspot osaa flydaa liaaneilla? Vitun pilluuttajat hankkikaa oma maapallo hikisille jaloillenne!

Jos laittaisin kenkien päälle sukat niin tunnistaisiko jalanjälkiäni enää suomalaisiksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Miestutkija: Naisten orgasmit tasa-arvon pahin ongelmakohta

(PENAALI) Naisten asema suomalaisessa yhteiskunnassa on jo selvästi parempi kuin miesten, vaikka he saavatkin pienempää palkkaa, heitä piestään useammin ja...

Close