Kategoriat
Seksivau

Miestutkija: Naisten orgasmit tasa-arvon pahin ongelmakohta

(PENAALI) Naisten asema suomalaisessa yhteiskunnassa on jo selvästi parempi kuin miesten, vaikka he saavatkin pienempää palkkaa, heitä piestään useammin ja uramahdollisuudetkin ovat huonommat. Miestutkija Henry Laasasen mukaan orgasmit kuitenkin nostavat naiset huomattavasti miesten edelle.
”On tieteellisesti todistettu, että naisella orgasmi kestää pidempään ja nainen voi myös saada useita orgasmeja peräkkäin. Näin ollen kaikki tasa-arvoa lisäävät toimet vain kasvattaisivat naisten tosiasiallista ja kiistämätöntä etumatkaa miehiin”, argumentoi Laasanen ja potkii samalla nurin kymmenkunta vaivalla rakentamaansa olkinukkea.
Hän esittää ratkaisuksi yhteiskuntaamme vaivaavaan vakavaan tasa-arvovajeeseen, että jokaiselle miehelle joko leikattaisiin kirurgisesti tai räätälöitäisiin geneettisesti pillu. Siten miesten ei tarvitsisi enää huolehtia markkina-arvostaan, vaan he voisivat keskittyä räkimään kattoon.
Lehden hatustaan vetämien lähteiden mukaan Laasanen aikoo tulevassa väitöskirjassaan myös arvioida, että siilillä on piikit, linnulla on höyhenet, pupulla ja oravalla turkit pehmoiset. Miesverkostoissa näitä ajatelmia pidetään erittäin mielenkiintoisina, jopa käänteentekevinä suomalaisen tasa-arvokeskustelun kannalta.

18 vastausta aiheeseen “Miestutkija: Naisten orgasmit tasa-arvon pahin ongelmakohta”

tissit mainittu. puutarhanhoito ei ole enää päivänkohtaista. syksy saa ja talvi tulee. minäkin tulen jos tulen. ellen tule, niin tulematta jätän.

Luulin jo että tämä olisi ovela piikki naistutkimuksen suuntaan, mutta taitaa sittenkin olla ruman vasemmistohipin pajapäissään kirjoittama mukahauska yhteiskuntakritiikki.

Ja mitakahan me silla geneettisella pillulla tekisimme? Paansarkyahan se vain aiheuttaa ja kuulemma kuoltaisi kuukautiskipuihin kumminkin.

Tässähän piilee selkeitä viittauksia Kalifornian kuvernöörinäkin tunnetun Arnold Schwarz.. tsne.. negaraquan vuosia sitten harjoittamaan lapsenkantoon. Onko seuraavana vuorossa synnytysvuorot ja kuukautiskierrot miehille? Vihdoinkin miehetkin pääsevät olemaan hyvällä syyllä vaikeita muutamana päivänä kuukaudessa.

Ei upota
Jos ei osaa sijoittaa asioita kontekstiinsa ja on kunnellutkin sanottavaa vain puolella korvalla, niin tätähän se teksti sitten on. Ihan hauskaa veistelyä, mutta ohi menee.
Tsemppiä vaan toimitukselle!

Tuo naisen orgasmin kesto on muistaakseni viisi kertaa pidempi kuin miehen. Eli jos naiset todella ajaisivat tasa-arvoa, he huolehtisivat siitä, että jokaista heidän omaa orgasmiaan kohti miehet saisivat viisi.

Piste, mun käsityksen mukaan tää on nimenomaan huolehdittu parisuhteissa jo nyt. Ainakin Kontulan mukaan.

Eli Uutisvuodon Peter Nymania mukaillen? ”Jos uskomme tutkija Anna Kontulaa, ja miksi emme uskoisi?”.

Olen kovasti yrittänyt ajaa feministinä miehille oikeutta kuukautisiin ja synnyttämiseen. En ole vielä onnistunut.

Naisasialiitto Unioni ja Suomen Naistutkimuksen Seura pitävät Laasasen orgasmiväitteitä naurettavina, sillä monet naiset eivät saa yhdynnässä orgasmia lainkaan. Suurempena ongelmana ne kuitenkin pitävät sitä, että lukemattomat miehet hankkivat orgasmeja epäreilusti pornon ja prostituution avulla.
”Me joudumme purkamaan seksuaaliset turhaumamme miessukupuolen haukkumiseen, joten on väärin, että jotkut limaiset äijät saavat helpotusta internetistä tai itänaapurista,” toteavat naisjärjestöjen edustajat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
MTV 3 pureutuu pahoinvointiin erikoisohjelmassaan

MTV 3 esittää 45 minuuttia -ohjelman erikoisjakson Pahoinvoiva Suomi ensi keskiviikkona. Ohjelmassa pureudutaan aikamme järkyttävään pahoinvointiin ennennäkemättömällä tavalla. "Hyaaaaaargh!" kommentoi...

Close