Kategoriat
Aikakaus

Lehdet on postitettu ja sananen irtonumeromyynnistä

Huom: Lisätietoa Aikakaus-Lehden tilaamisesta tulee huomenna, kunhan logistiikkapäällikkö saa naputeltua tilaussivun kasaan. Lyhyt versio: 30 euroa ja 4 numeroa vuodessa, vähintään 52 sivua / lehti.
Hyvät Lehden lukijat,
maailman ensimmäisen Aikakaus-Lehden ennakkotilaajat saavat pian postissa uutuuttaan kimaltelevan, 52-sivuisen ja yksilöllisesti signeeratun lehden. Logistiikkapäällikkö kantoi tänään Itellan toimipisteeseen noin 300 lehteä, mikä tarkoittaa, että vajaat 200 ennakkotilaajaa ei ole vieläkään ilmoittanut postiosoitettaan meille.
Mikäli siis itellooni ei ole tuonut lämpimäisiä vielä ensi tiistainakaan, kirjoittakaa sähköpostia osoitteeseen lehti@samizdat.info ja mainitkaa siinä Fundable-keräyksessä käyttämänne sähköpostiosoite sekä osoite, johon lehti toimitetaan.
* * *
Hyvät Lehden ystävät,
sanoimme paperituotteen saavan laajan jakelun Lehtipisteen kautta. Kuitenkin on käynyt niin, että markkinatalouttamme hallitsevat nimettömät voimat haluavat rajoittaa sananvapauden toteutumista, eikä Aikakaus-Lehden ensimmäistä numeroa siis saada markettijakeluun.
On myös mahdollista, että logistiikkapäällikkö oletti irtonumeromyynnin olevan läpihuutojuttu, jonka saa järjestettyä muutaman viikon varoitusajalla ja huomasi vasta viime tingassa, että ei se ihan niin toimi.
* * *
Hyvät pyramidihuijaukseemme osallistumatta jättäneet,
pyrimme järjestämään lehteä myyntiin suurimmille paikkakunnille. Ilmoitamme myyntipisteistä sitä mukaa, kun niitä varmistuu. Mikäli sinulla on suhteita sopivaan kauppiaaseen (baari, kirjakauppa, mitä näitä nyt on), vinkkaa siitä toki meille sähköpostilla.
* * *
Hyvät maksavat asiakkaat,
epätietoisuuden liennyttämiseksi paljastamme seuraavien päivien aikana vähitellen ensimmäisen Aikakaus-Lehden kannen. Tässä ensimmäinen maistiainen.
Kansi, osa 1

13 vastausta aiheeseen “Lehdet on postitettu ja sananen irtonumeromyynnistä”

Suosittelen voutilan logistiikkakeskusta jakelupisteeksi. Sieltä voi jokainen käydä hakemassa aikakaus-lehden mihin vuorokauden aikaan tahansa, eikä siitä koidu Itellalle kohtuutonta vaivaa.
Itse voisin ajoittaa lomamatkani lehdenhakureissulle ja samalla perheen kanssa käydä linnanmäjellä, särkänniemessä ja eduskuntatalon portaissa.
Syvä kiitos Lehden-toimitukselle kansalaisaktiivisuudesta ja kansakunnan tilan kohottamisesta.

Suosittelen Konnunsuon jätteen jälleenkäsittelykeskusta jakelupisteeksi. Siellä on puliukkoja, spurguja ja tenukeppejä jotka tarvitsevat lämmikettä syysöinä.

Kouvolassa sijaitseva musiikkikauppa Peltirumpu lienee sopiva myymälä. Suosittelen.
Satiirilehti soveltuu punk-henkisen yrittäjän puljuun kuin vadelma hilloon.

Tampereella ainakin Bukra tuntuu laittavan myyntiin mitä tahansa roskaa, ehkä saattaisi aseella uhaten huolia jopa Aikakaus-Lehtiä.

Kuvittelisin baari Vakiopaineen sopivan vallan mainioksi levityskeskukseksi Jyväskylässä. Kannattanee ottaa yhteyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti: Monella suomalaisella huolestuttavan iso swahilijalanjälki

(NGURUWE) Useimmat suomalaiset tallaavat planeettamme pinnalla hälyttävän isoin swahilijalanjäljin, kirjoitti huolestunut, valistava ja vain ihan hippusen arrogantti Helsingin Sanomat viikonloppuna....

Close