Kategoriat
Kansalaisjournalismi Ulkomaat

Kalifornialaiset päättivät sittenkin kieltää homoavioliitot

(KALIFORNIA) Kaliforniassa äänestettiin presidentinvaaleissa homojen avioitumista vastaan. Kansanenemmistö on sitä mieltä, että näin on hyvä, koska muutenhan homot voisi mennä vaikka naimisiin, ja sitten ne voisi vaikka saada lapsia, ja niistäkin varmaan tulisi sitten homoja, koska mitä muutakaan homojen lapsista tulisi.
Siinä missä miesten junaleikkejä päätettiin vaikeuttaa, äänestettiin kuitenkin myös tosi ison junaradan puolesta, niin että kohta ne homot voi vielä lähteä junalla jonnekin ihan muualle.
(Jutun kansalaistoimitti Fabian Salo.)

4 vastausta aiheeseen “Kalifornialaiset päättivät sittenkin kieltää homoavioliitot”

Jos jäätiköt sulaa ja merenpinta nousee, niin hinaajat voi upota entistä syvemmälle.

Saatanan homot, tulee tänne viemään meidän naiset!
Puhelintolppaan pitäis hirttää semmoset.

Vastavetona Johanna Korhonen (lesb) on on ilmoittaunut hakevansa euro-asutronautiksi, profesoriksi, laskuvarjojääkäriksi, poliisikouluu ja Finlandia palkinnon saajaksi. Asiasta uutisoivat kaikki mediat. Syystä ei teidetä, paitsi että Korohosta ei saa jättää valitsematta koska se on syrjintää vaikka hän ei olekaan vaihtanut sukupuoltaan, kuten esimerkiksi kierkkoherrasta kirkkorouvaksi.

Ei Kalifornia kiellä homoavioliittoja se vain tappaa kaikki homoavioliittoa yrittävät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehdet on postitettu ja sananen irtonumeromyynnistä

Huom: Lisätietoa Aikakaus-Lehden tilaamisesta tulee huomenna, kunhan logistiikkapäällikkö saa naputeltua tilaussivun kasaan. Lyhyt versio: 30 euroa ja 4 numeroa vuodessa,...

Close