Kategoriat
Aikakaus

Aikakaus-Lehden voi nyt tilata

Arvon lukijat, maakuntalehtien päätoimittajat, hampparit,
kauan odotettu päivä on saapunut: Aikakaus-Lehden voi tilata vaikka heti. Kuten olemme aiemminkin todenneet, lehti

  • ilmestyy vuonna 2009 yhteensä 4 kertaa
  • maksaa 30 euroa
  • ja sisältää joka kerta entistä huonompia juttuja.

Kysytte nyt kenties kolmea asiaa: miksei Aikakaus-Lehteä voi ostaa irtonumeroina, miksi se on noin saatanan kallis ja miksi tarjolla on vain kestotilaus. Vastaukset ovat yksinkertaisia.
Irtonumeromyyntiä organisoidaan parhaillaan suurimpiin kaupunkeihin. Ainakin Helsinki, Turku, Jyväskylä, Joensuu ja Mikkeli saanevat myyntipisteen. Kerromme lisää, kun tiedämme lisää.
Toisekseen sana tilauksen hinnoittelusta. Koska Aikakaus-Lehdessä on varsin vähänlaisesti mainoksia, se elää ja kuolee tilaajiensa varassa. Hinta saattaa tuntua korkealta, mutta koska Aatos Erkko ei ole vieläkään ostanut Lehteä, jää meille vähänlaisesti muita rahoitusmalleja.
Kolmennekseen: paras tapa varmistaa Aikakaus-Lehden selviytyminen on tilata se, koska vain niin meille jää rahaa myös tulevien numeroiden tekemiseen. Lehti syntyi ilmaisena internet-julkaisuna ja sellaisena se myös pysyy. Aikakaus-Lehteä voi siis ajatella ylimääräisenä palveluna tai tapana osoittaa kiitollisuutta meille tekijöille. Missään tapauksessa se ei tule korvaamaan Lehteä, sillä siinä ei ole mitään tolkkua.
Odotamme innolla kommenttejanne kaikkien aikojen ensimmäisestä Aikakaus-Lehdestä. Emme lupaa vastata niihin emmekä lupaa totella niitä, mutta mikäli haluaisimme tehdä tätä vain itsellemme, löytyisi siihen varmasti parempiakin tapoja kuin painaa puujalkavitsejä paperille.
Myyntipuheen lopuksi paljastamme kannesta hieman lisää:
Aikakaus-Lehti, osa 2

14 vastausta aiheeseen “Aikakaus-Lehden voi nyt tilata”

”paras tapa varmistaa Aikakaus-Lehden selviytyminen on tilata se, koska vain niin meille jää rahaa myös tulevien numeroiden tekemiseen.” Entä jos hommaan irtonumerona, eikö sen tuotto mene lyhentämättömänä Lehden tekijöille?

Ei tätä kannata ostaa, tää vuotaa nettiin nopeammin kuin ehtii; ”kaksi numeroa ilmestyy sitten tää lopetetaan, mitä käy sitten rahoillemme?” sanoa.

Minä tilaan lehden, koska se on epäeettistä kuluttamista. Lisäksi tahdon sanoa että en ole kiitollinen kenellekään, enkä myöskään tunne sitä osoittavani. Kiitos lehdestä, aion tilata sen joka vuosi!

Nyt olisi hyvä hetki lopettaa Lehti kokonaan. Älkää tehkö Pahkasikoja. Todellisuus ajaa kumminkin ohi teidän muka-hauskoista jutuistanne.

Aikakaus-Lehden markkinointi viesti ei mennyt minulle ihan perille ja ehdottaisin seuraavaa muutosta:
* ilmestyy vuonna 2009 yhteensä 4 kertaa
* maksaa 30 euroa
* ja sisältää joka kerta entistä enemmän tissejä

Miksi ihmeessä haluaisin tilata Lehdellisen tissejä, kun minulla on niitä ihan riittävästi jo omasta takaa (tai siis edessähän nuo ovat)?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kalifornialaiset päättivät sittenkin kieltää homoavioliitot

(KALIFORNIA) Kaliforniassa äänestettiin presidentinvaaleissa homojen avioitumista vastaan. Kansanenemmistö on sitä mieltä, että näin on hyvä, koska muutenhan homot voisi mennä...

Close