Kategoriat
Seksivau Sähkeet

Hannes Heikura voitti taas jotain

(HELSINKI) Valokuvaaja Hannes Heikura voitti perjantaina jonkun palkinnon. Valintaperusteluissaan jostain tyypeistä koostunut palkintoraati kiitteli Heikuran monenmoisia taitoja ja ominaisuuksia tai jotain.
Heikura on aiemminkin voittanut kaikennäköisiä kilpailuja ja valittu vuoden joksikin aika monta kertaa. Hänet tunnetaan erityisesti valokuvistaan.
Heikuran voitosta kertoi ensimmäisenä joku muu kuin me.

5 vastausta aiheeseen “Hannes Heikura voitti taas jotain”

Stefan Lindfors on myös jälleen voittanut jotain ja asiasta kerrottiin toisaalla. Seuraavaksi Lindforssilla on työputkessa neliönmuotoinen saippuakupla ja venäläinen p-seensuristin. Stefanin palkintokaapin laajennushankkeen urakkatarjouksia otetaan vastaan. Hiipumassa oleva suomalainen rakennusala on ottanut Lindforsin laajennusaikeen kiitollisuudella vastaan ja myöntänyt hänelle erikoispalkintonsa, reiättömän donitsin.

Tämäkin juttu näyttäisi tyylikkäämmältä vähän tummemmilla reunuksilla, eikö totta?

Resepti Heikuraismaiseen kuvaan: kuvaa kohdetta alhaaltapäin ja anna kohteen näkyä vain vähän kuvan alalaidassa tai sivussa ja jätä sivulle tai ylös tyhjää tilaa (mieluiten yksiväristä seinää) niin paljon kuin saat. Tee kuvista myös hyvin tummia ja epäluonnollisen värisiä.
Näin teet siis hyviä uutiskuvia. Ei taidekuvia. Uutiskuvia. Taidekuvina näillä ei olisi mitään arvoa jos ne tehtäisiin yllämainitun mukaisesti.
Carpe siemen, sano Rasmus-nalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aasialaisviestimet povaavat Kim Jong-ilille seuraajaa

(PINGPONG) Keskustelu Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-ilin seuraajasta on kiihtynyt maan pääkaupungissa Pengpängissä. Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean tiedusteluviranomaiset kertoivat aiemmin epäilyistä, että...

Close