Kategoriat
Kansalaisjournalismi Ulkomaat

Aasialaisviestimet povaavat Kim Jong-ilille seuraajaa

(PINGPONG) Keskustelu Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-ilin seuraajasta on kiihtynyt maan pääkaupungissa Pengpängissä. Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean tiedusteluviranomaiset kertoivat aiemmin epäilyistä, että Kim olisi saanut elokuussa aivohalvauksen. Keskustelu Kim Jong-ilin seuraajasta käy nyt kuumana Pjangpengin kaduilla.
Vedonlyöntifirma Unibet pitää tällä hetkellä suurimpana suosikkina Kimin seuraajaksi jääkiekon SM-liigassa HIFK:ta edustavaa Kim Hirschovitsia. Yhtä tiukasti vallankahvaa on tavoittelemassa myös yhdysvaltalainen hip hop -artisti Lil’ Kim. Häviö olisi Lil’ Kimille jo kolmas. Hän tavoitteli Pohjois-Korean johtajan paikkaa jo vuonna 1946, jolloin Kim Il-sung otti täpärän vaalivoiton. Vuonna 1994 Kim Jong-il voitti Lil’ Kimin vain kyynärän mitalla.
Suuren Johtajan paikkaa tavoittelevat Lehden saamien tietojen mukaan myös ainakin kokoomuslainen kansanedustaja Kimmo Sasi, F1-kuski Kimi Räikkönen, Kimble-lautapeli ja se yksi naapurin kimma. Ei se ruma, vaan se jolla on hyvä perse.
Aiemmin vaaleista on jo hylätty uimari Jani Sievinen sekä performanssitaiteilija Seppo Lehto, joka ei onnistunut keräämään tarvittavaa määrää kannattajakortteja. Sievisen tapauksessa Pjungbängin keskusvaalilautakunta ilmoitti hylkäämisen syyksi ”täysin kelvottoman nimen”.
(Jutun kansalaistoimitti Milfred Johnson.)

5 vastausta aiheeseen “Aasialaisviestimet povaavat Kim Jong-ilille seuraajaa”

Veikkaan, että vaaleissa mustaksi hevoseksi nousee Kimchi tuo kasviksista fermentoitu paikallisherkku.

Nämä kansalaistoimittajien jutut ovat kyllä täyttä paskaa, ei naurata. Ennemmin niitä uutisen muotoon puettuja kommentteja kuin tätä tuubaa etusivun otsikkoina asti. En tullut.

Hyvä herra Sauli Niinistö, onko eduskunnan puhemiehen paikka nostanut pissan päähäsi? Onko oma ejakulaatioaiheinen vitsisi ollut hauska enää moneen kuukauteen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Totuus paloi Orivedellä

(ORIVESI) Henkilövahingoilta vältyttiin varhain tiistaiaamuna Orivedellä, kun kunnan keskustassa sijaitsevassa kerrostalossa paloi totuus. Palokunta sai hälytyksen paikalle aamukahdeksan aikaan. Päivystävän...

Close