Kategoriat
Kotimaa Sähkeet

Totuus paloi Orivedellä

(ORIVESI) Henkilövahingoilta vältyttiin varhain tiistaiaamuna Orivedellä, kun kunnan keskustassa sijaitsevassa kerrostalossa paloi totuus. Palokunta sai hälytyksen paikalle aamukahdeksan aikaan.
Päivystävän palomestarin mukaan asunto kärsi totuuden palamisesta lieviä savuvahinkoja, mutta evakuointeihin ei ollut aihetta. Asunto oli onnettomuuden sattuessa tyhjillään.
”Ömmöm”, kommentoi palomestari Pietikäinen. Hän varoittaa ihmisiä jättämästä totuutta kuivumaan kiukaan tai patterin päälle ja aina sammuttamaan sen ennen ulos lähtöä.

3 vastausta aiheeseen “Totuus paloi Orivedellä”

Onpa helpotus, ettei totuus päässyt leviämään toisiin asuntoihin.
Kaikki totuuden levittäjät pitäisi saada kuriin.

Totuus ei pala tulessakaan. Siten kyseessä ei voinut olla Lehden numero joka olisi kastunut räntäsateessa ja pantu patterille kuivumaan. Muilla foorumeilla taas ei voi olla totuutta.
Todennäköisimmin kyseessä oli Olli Kivisen kolumnin kohdalta kastunut hesari, jota palomiehet virheellisesti luulivat totuudeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yhdysvallat pohtii Guantanamon siirtämistä Christianiaan

(KOBENHAVN) Yhdysvaltain seuraava presidentti Barack Obama aikoo sulkea Guantanamon vankileirin Kuubassa, mutta maa ei silti suunnittele jäävänsä ilman vihollistaistelijoiden välivarastoa...

Close