Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Viestinnän keskusliitto nauroi paskaisesti tes-sovulle

(OUGADOUGOU) Työnantajapuolta toimittajien työehtoneuvotteluissa edustava Viestinnän keskusliitto nauroi tiistaina räkäisen paskaisesti journalistiliiton kanssa sovitulle sopimusesitykselle. Esitystä on pidetty yleisesti ottaen hyvänä paitsi työntekijän kannalta.
”Rähähähähäää, ehehehhheehhehhee”, kommentoi keskusliiton edustaja Jopi Jalkapuoli.
”Muahahahahahaa, eh eh, ehe-eh, eh, hihihihihihihihihihi”, hän jatkoi hieman toivuttuaan.
Journalsitiliiton tavoite uudelle sopimukselle oli ”kohtuullisen yleiskorotuksen lisäksi korjata alan matalaa aloitus- ja vähimmäispalkkatasoa”. Lausumaa pidetään varsin huvittavana.

5 vastausta aiheeseen “Viestinnän keskusliitto nauroi paskaisesti tes-sovulle”

Mielestäni ”journalsitit” eivät ansaitse korotuksia. Varsinkaan Lehdessä.

Missä on Ougadougou? Tokihan tiedän Ouagadougoun, tuon virkeän metropolin, Burkina Fason villinä sykkivän sydämen, mutta mikä, missä ja miksi on Ougadougou?

Kansa on raivoissaan toimittajien alhaisista palkankorotuksista. Kaikki lehdet täyttyvät työehtosopimusta arvostelevista artikkeleista….
Eli eiköhän tämä tullut jo selväksi. Ette saaneet tarpeeksi rahaa. Sili sili…älkää itkekö.

Korotukset ovat ansaittuja vain, jos vittu-sanan käyttöä korotetaan myös. Nämä asiat kuulkaas korreloivat keskenään!

Journalistiliiton mukaista palkkaa saavat ihmiset saavat jo nyt niin törkeän hyvää palkkaa että mitään valittamista ei pitäisi olla. Ihmiset pyyhkivät toisten ihmisten perseitä paljon pienemmistä palkoista.
Tämän sanon tosissani ja journalistiliiton jäsenenä. Itse teen osa-aikaisena töitä ja saan siis vain 60% täydestä palkasta ja minusta silloinkin saan aivan törkeän kovaa palkkaa, joten lopettakaa tämmöinen lapsellinen ruikutus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti-konserni kiittelee journalistien neuvottelutulosta

(KABINETTI) Internetjulkaisu Lehteä kustantava Samizdat-konserni pitää toimittajien uutta työehtosopimusta erinomaisena ratkaisuna. Konsernin mukaan tiistaina saavutettu esitys on kaikkien ja varsinkin...

Close