Kategoriat
Sähkeet

Kansan syviä rivejäkin kiinnostavia uutissähkeitä tiistaiksi

Tuhatmäärin tissejä! – Karoliinisen instituutin tuoreen tutkimuksen mukaan enemmistöllä maailman naisista on tissit. Myös joillakin miehillä saattaa olla tissit, mutta se on harvinaisempaa.
Viina virtaa valtoimenaan!- Suomalaiset juovat edelleen alkoholia, kertovat Alkon tilastot. Alkoholia juodaan myös ulkomailla, mukaan luettuna Ruotsissa.
Big Brotherissa hämmästyttävä skandaali! – BB-talossa tapahtui tänäänkin asioita. Talossa on tapahtunut asioita myös useina aiempina päivinä, paitsi ohjelman tuotantokausien välissä.

3 vastausta aiheeseen “Kansan syviä rivejäkin kiinnostavia uutissähkeitä tiistaiksi”

BB-talo, kuten lajitoverinsa Nalle Pankkiiri, on sairasta harhaa, infernaalisen massapsykoosin ruokkima illuusio jonka sanoinkuvaamattomasti vääristynyt liikehdintä ja vahvimmankin ihmismielen murtava visvantäyteinen mölinä on kaukana normimaailman käsitteiden tavoittamattomissa. Oman ulottuvuutemme rajallisten kommunikaatiokeinojen avulla ei ole mahdollista luoda minkäänlaista tarttumapintaa BB-taloon edes käsitetasolla. Uutinen, sen enempää kuin tämä tyhjyyttään kumisevasta kansalaistoimittajan kallosta kummunnut säälittävä lukijapalautekaan, ei voi siksi olla olemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Viestinnän keskusliitto nauroi paskaisesti tes-sovulle

(OUGADOUGOU) Työnantajapuolta toimittajien työehtoneuvotteluissa edustava Viestinnän keskusliitto nauroi tiistaina räkäisen paskaisesti journalistiliiton kanssa sovitulle sopimusesitykselle. Esitystä on pidetty yleisesti ottaen...

Close