Kategoriat
Aikakaus

Paperi-Lehti painetaan marraskuun 1. viikolla

Nyt kelpaa pistää ruksi kalenteriin: maailman ensimmäinen aikakaus-Lehti putkahtaa painokoneista marraskuun ensimmäisellä viikolla.
Käytännössä se tarkoittaa, että ennakkotilaajat saavat lehtensä ennen perjantaita 7.11., kunhan toimitus ehtii vain personoida ja postittaa ne. Heti sen jälkeen lähtee sähköpostia ennakkotilauksesta kiinnostuneille mutta luottokortittomille tyypeille. Kolmantena laitetaan aika iso osa lehdistä Lehtipisteelle, jotta halukkaat voivat ostaa irtonumeron. Lienee reilua, että etukäteen maksaneet saavat lehden ekana kouriinsa. Ennakkatilaajille tippunee myös sähköisiä maistiaisia viikon–parin kuluessa.
Lehtiä painetaan 5000 kappaletta, joka on katsantokannasta riippuen joko ihan liikaa tai ihan liian vähän. Joka tapauksessa se tarkoittaa, että niitä riittää irtonumerojakeluun ja se taas tarkoittaa seuraavaa:
Kiltit ihmiset, mainostakaa Lehteä.
Sanokaa kirjastonhoitajalle. Vihjatkaa siskollenne. Ostakaa se lahjaksi paikalliselle kahvilanpitäjälle tai skeittikaupan omistajalle (jotta hän tahtoisi mainostaa tulevissa numeroissa).
Ensimmäisen numeron kokoaminen on ollut kokemuksena samaa luokkaa kuin palmuun kiipeäminen perse edellä ja silmät sidottuina – eräitä virheitä tehty. Toivottavasti lopputulos on sellainen, että se miellyttää ja että meidän kannattaa tehdä lisää Lehtiä. Sehän riippuu vain ja ainoastaan taloudellisesta menestyksestä, sillä tuollaista vaivaa ei kukaan jaksa huvikseen.

21 vastausta aiheeseen “Paperi-Lehti painetaan marraskuun 1. viikolla”

TESsi tuottaa hedelmää – sopimus ”huikeista uskomattomista megasuperjättipottipalkankorotuksista” näköjään tarvittiin, ennen kuin asiaa saatiin paperilehden verran.

Tilaan paperi-Lehden, jos siinä on muistettu mainita vittu joka artikkelissa muutaman kerran.

Muistutan vienosti, että toimituskunta lupasi meille alap— eikun alkupään tilaajille
a) omistuskirjoituksen verellä
b) munuaisenne
c) sielunne
Kiitos.

Olette nyt antaneet jo monta vaihtoehtoa ostaa lehti. Mutta kun en halua, en. Mitä sitten teen.Lähetänko jonnekin sähköpostia asiasta vai menenkö myöhemmin lähimpään lehtipisteeseen riehumaan. Vai kuka mitä hä?

Missä ihmeessä ne luvatut maistiaiset? Taidankin tästä kohta peruuttaa kestotilaukseni…

Ennenkaikkea haluan kiittää kaikkia tämän eteen töitä tehneitä. Töitä on paljon tehty, töitä tehtiin paljon ja haluan kiittää kaikkia tästä.
Nyt voin vihdoinkin nukkua yöni kunnolla, kun ei tarvi murehtia Lehden tulemisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansan syviä rivejäkin kiinnostavia uutissähkeitä tiistaiksi

Tuhatmäärin tissejä! - Karoliinisen instituutin tuoreen tutkimuksen mukaan enemmistöllä maailman naisista on tissit. Myös joillakin miehillä saattaa olla tissit, mutta...

Close