Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Lehti-konserni kiittelee journalistien neuvottelutulosta

(KABINETTI) Internetjulkaisu Lehteä kustantava Samizdat-konserni pitää toimittajien uutta työehtosopimusta erinomaisena ratkaisuna. Konsernin mukaan tiistaina saavutettu esitys on kaikkien ja varsinkin työnantajan edun mukainen.
”Tiesimme, että journalistiliittoon voi aina luottaa näissä asioissa. Meni kuten ennenkin”, myhäili konsernin tiedottaja, decepticon-soturi Hydradread.
Hän muistuttaa, että nykytilanteessa, jossa muun muassa maakuntalehdet pystyvät takomaan vain päälle parinkymmenen prosentin tuottoa pääomalle ja jakamaan ylimääräisiä osinkoja vain kerran vuodessa, olisi tyystin poissuljettua maksaa toimittajille inflaatiovauhdin ylittäviä korotuksia. Tämän liiton neuvottelijat onneksi ymmärsivät.
Samizdat-konserni aikoo alustavien tietojen mukaan käyttää uudessa sopimuksessa sovitut paikallisesti jaettavat erät yhtiön hallituksen jäsenten virkistysrahaston kartuttamiseen: ”Koska me voimme tehdä niin”, perusteli konsernin henkilöstöjohtaja Tippu Tip.
Pieniä tulospalkkioita saatetaan myös maksaa niille toimituksen jäsenille, jotka muistavat liittovaltuuston kokouksessa äänestää oikein. ”Varmaahan se ei ole, koska ei ole pakko. Mutta itsepähän olette asianne pilanneet”, Hydradread jylisee rakettimoottoriensa pauhun ylitse.

Yksi vastaus aiheeseen “Lehti-konserni kiittelee journalistien neuvottelutulosta”

Miksi minun Lehteeni on ilmestynyt juttuja toimittajien palkoista? Ketä kiinnostaa. Kirjoittakaa aiheista, jotka kiinnostavat ihmisiäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Journalisteille tulossa huikeat uskomattomat megasuperjättipottipalkankorotukset

(LIITTOHALLITUS) Koko Suomea jännityksessä pitäneet neuvottelut toimittajien uudesta työehtosopimuksesta ovat tuottaneet alustavan ratkaisun. Toimittajat ovat Lehden saamien tietojen mukaan saamassa...

Close