Kategoriat
Sähkeet Talous

Vapaavalintaisia pörssisähkeitä maanantaiksi

Maailma pelastui – Pörssikurssit lähtivät maanantaina viimein nousuun Aasian pörsseissä. Myös Euroopassa pörssit avasivat plussan puolella. Analyytikkojen mukaan maailma on nyt pelastunut. Markkinat ei suostunut kommentoimaan, koska hän oli juuri kahvilla tuttavansa Sijoittajien kanssa.
Maailma tuhoutui – Pörssikurssit lähtivät maanantaina liian varovaiseen nousuun Aasian pörsseissä. Myös Euroopassa pörssit avasivat plussan puolella, mutta nousun arveltiin hiipuvan. Analyytikkojen mukaan merkit viittaavat maailmanloppuun. Markkinat ei suostunut kommentoimaan käännettä, koska hän oli juuri palaverissa tuttavansa Sijoittajien kanssa.
Maailma pelastui – Pörssikurssit lähtivät maanantaina lievään nousuun maailmalla, mitä pidettiin merkkinä taloutta jäytävän luottamuspulan hälvenemisestä ja maailman mahdollisesta pelastumisesta. Markkinat ei halunnut heti kommentoida tapahtumaa, ja myös Sijoittavat oli tv-haastattelussa vaitonainen.
Maailma tuhoutui – Pörssikurssit lähtivät maanantaina lievään nousuun, mutta nousua pidettiin kuitenkin liian varovaisena poistamaan talouselämän epävarmuutta ja palauttamaan luottamusta pankkien kesken. Markkinat ei kommentoinut tapahtumaa vielä näin aikaisessa vaiheessa, ja Sijoittajat ilmoitti myös seuraavansa asiaa tarkoin lähipäivien ajan.

6 vastausta aiheeseen “Vapaavalintaisia pörssisähkeitä maanantaiksi”

Kari-Pekka Kyrön uusimman lausunnon mukaan maapallon ulkopuoliset tahot (UFO:t tai Paavo M Petäjä) ovat maksaneet USA:n kiinteistörahoituspankeille tukea, josta kansainvälinen finanssikriisi lähti käyntiin. Väitteensä todistamiseksi IS:n urheilutoimitus ja MTV3:n uutiset ovat nauhoittaneet lausunnon ja välittävät tätä tietoa kansainvälisille uutistoimistoille.
Kukaan Norjalainen hiihtäjä tai dopinki-mies ei vahvista tai kumoa väitettä, joten Urheiluministeri Stefan Wallin vaatii Hiihtoliitolta kriisiselontekoa asioiden kulusta. Kukaan Suomen hallituksesta ei myöskään vahvista tai kumoa väitettä, mutta veikkauksen tuet kansainvälisille rahamarkkinoille on väliaikaisesti keskeytetty, jottei Suomen finanssipolitiikka vahingoitu kansainvälisesti.
KP-Kyrö myös paljastaa Nelosen uutisille, kuinka hänen taksimatkojaan sabotoitiin antamalla vääriä taksitolpan numeroita ja kotimatkallaan hänet yritti Hiihtoliitto (FBI tai CIA) murhata hiekoittamalla huonosti hänen talon edustansa. Kaikkiin sportti-toimittajan kysymyksiin asian tiimoilta jätettiin vastaamatta tai niihin ei annettu selkokielistä vastausta. CIA:n johtaja mm. totesi asiaan: ”Is Finland a country?”. Nyt maailmanpankin johtaja Uber-Fuhrer odottelee Hiihtoliiton selontekoa ennen kuin New Yorkin pörssin avautumista. Toimituksemme seuraa jännittyneenä tilanteen kehittymistä.

Maailma tuhoutui, mutta kukaan ei huomannut sitä, koska uutinen jäi Idols- ja BB-sähkeiden jalkoihin. ”Kerrankin jotain sattui, eikä kukaan edes kukkia lähetä!”, kommentoi sairastuvalta tavoitettu Maailma.

Kirjakauppalehden talousasiantuntija Gus E. Tus arvio pörssisähkeiden vaikutusta raakaöljyn hintaan.
-Vitun tyhmä kysymys, tietenkin hinta nousee, totesi kesken liikelounaan tavoitettu Gus E. Tus.
Asian vahvistaa myös ÖP pankin rahoitus- ja kusetusosaston johtaja yo-merkonomi Hemaiseva Hempukka.
-Todennäköisesti dollarin vahvistumisesta alkanut raakaöljyn hinnan nousu jatkuu. Toisaalta tämä on posiitinen uutinen, jos ajatellaan vielä kesäistä tilannetta, jolloin raakaöljyn hinta kipusi ennätyksiin dollarin heikkenemisen vuoksi.
Johtaja Hempukka uskoo hyviin tulevaisuuden näkymiin ja toteaakin lopuksi, ”vaikka dollarin kurssi onkin hieman vahvistunut pitkällisen putoamisen jälkeen, millä on ollut molemmissa tapauksissa raakaöljyn maailmanmarkkinahintaa korottava vaikutus, voidaan uskoa dollarin vaakintuvan likipitäen tämän hetkiseen kurssiinsa.”
– Täytyy toki pitää mielessä, että dollarin pysyminen täsmälleen samassa kurssissa suhteessa euroon aiheuttaa raakaöljyn hintaan nousupaineita, muistuttaa johtaja Hempukka lopuksi.

Nikhein Hang Seng oli aamukaupankäynnissä vielä reippaassa laskudarrassa. Edes aamulla nautittu pelastuspaketti ei kääntänyt alakuloisia tunnelmia.
Sihteerin pitkät korot olivat viikonlopun jäljiltä monen sijoittajan tuoreessa muistissa ja he pelkäsivät emäntien kotiuttavan tuntemansa luottamuspulan seurauksena voittojaan. Edes lupaus mittavista korjaustoimenpiteistä ei rauhoittanut tunnelmia.
– Luottamus on kadonnut täysin, hoki sormustaan nykivä meklari kasvoillaan epätoivoinen ilme, joka sopii mainiosti romahduspäiväuutisen kuvitukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Arto Paasilinnalla ei osallisuutta Haiderin kuolemaan

(KÄRNTEN) Itävallan poliisi on lopettanut tutkimukset kirjailija Arto Paasilinnan osallisuudesta oikeistojohtaja Jörg Haiderin kuolemaan. Poliisin mukaan riittävää näyttöä ei esitutkinnassa...

Close