Kategoriat
Kansalaisjournalismi Talous

Talletusten palauttamisen lopettanut investointiklubi poliisitutkintaan

(BANKROT) Poliisi on aloittanut tutkinnan salaperäisestä Kaupthing-klubista. Huikeilla, jopa 4,00 % talletuskoroilla, jäseniä kalastaneen Kaupthingin asiakkaat järkyttyivät, kun eivät tänään voineetkaan nostaa rahoja tileiltään.”Tutkinnan tässä vaiheessa näyttäisi siltä, että vaikka Kaupthing-klubin ylläpitäjät väittivät pääomia käytetyn kansainvälisillä silli- ja turskamarkkinoilla pelaamiseen – mikä olisi selittänyt satumaiset talletuskorot – niin mitään merkkejä sijoitustoiminnasta ei ole havaittavissa”, kertoo gestapotakkinen tarkastaja Uljas Pamppu. ”Pikemminkin kyseessä vaikuttaisi olevan ns. pyramidi- tai ponzi-huijaus, jossa varoja on pumpattu lain ulottumattomiin veroparatiisisaarille, kuten Islantiin.”
Moni sijoittaja on kuitenkin vielä luottavainen.
”Tyypillistä suomalaista kateutta! Varmasti ei ole pyramidi, kun sponsorini sanoi niin!” eksklamoi yksi valtakunnallisessa talousfoorumi Suomi24.fi:ssä debatoivista finanssiguruista, nimimerkki Pattaja69. ”Jos haluan, saan varmasti rahani nostettua jo huomenna… tai ensi viikolla… tai vuoden päästä…”

FAKTA
Pyramidi tarkoittaa kolmiomaista kivirakennusta, jonka sisällä on muumioitu kuningas.
Huijaus tarkoittaa hyötymismielessä tapahtuvaa puijaamista eli petkutusta.

(Jutun kansalaistoimitti Kulta-Hannu.)

2 vastausta aiheeseen “Talletusten palauttamisen lopettanut investointiklubi poliisitutkintaan”

Veret seisauttava uutinen. Sinne meni puoleen sijoitusrahasto. Nyt kyllä Sale suuttuu…

Hei, olen Islantilaisen pankin pulaanjoutunut toimitusjohtaja. Minun pitäisi siirtää valtavia summia pankin jäädytettyjä varoja, mutta tarvitsen teidän apuanne, lähettäkää minulle sosiaaliturvatunnuksenne, tilinumeronne, luottokortin numeronne ja tunnuslukunne, ja lupaan pientä avustusta vastaan jakaa potin kanssanne.
Katso myös tarjouksemme lääkkeistä, suuria määriä v!agr@@ ja c!@list@ nyt puoleen hintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vapaavalintaisia pörssisähkeitä maanantaiksi

Maailma pelastui - Pörssikurssit lähtivät maanantaina viimein nousuun Aasian pörsseissä. Myös Euroopassa pörssit avasivat plussan puolella. Analyytikkojen mukaan maailma on...

Close