Kategoriat
Ulkomaat

Arto Paasilinnalla ei osallisuutta Haiderin kuolemaan

(KÄRNTEN) Itävallan poliisi on lopettanut tutkimukset kirjailija Arto Paasilinnan osallisuudesta oikeistojohtaja Jörg Haiderin kuolemaan. Poliisin mukaan riittävää näyttöä ei esitutkinnassa löytynyt.
Haiderin puoluetovereiden esittämien epäilyjen vuoksi poliisi aikoo seuraavaksi selvittää Siionin viisaiden, Ulrike Meinhofin, Josef Plieseisin ja ”kaikkien vääränväristen ja mitä niitä nyt on” yhteydet Haiderin kohtalokkaaseen auto-onnettomuuteen.
Jörg Haiderin johtama laitaoikeisto saavutti äskettäin murskaavan vaalivoiton Itävallassa, koska aika vähän siellä on mitään opittu.

11 vastausta aiheeseen “Arto Paasilinnalla ei osallisuutta Haiderin kuolemaan”

Tapahtuneen seurauksena on usean eri tahon toimesta herätty vaatimaan tiukempaa kontrollia autojen hallussapitoon. ”Jälleen nähtiin mihin tämä maailman liberaalein autopolitiikka johtaa. Kuka oikeasti tarvitsee mustaa autoa?” kysyy oppositiossa istuva Kukka Hattü. ”Jos mustat autot olisivat kiellettyjä, ei tätäkään olisi tapahtunut” jatkaa Hattü edelleen.

Pahanhajuisten kaasujen ja putkien erikoismies Liivo Papponen toteaa uudesta työhuoneestaan tehtaankadun kellarista, että ”viimeinen musta pilvi keskieurooppalaisen kommunismin yltä on poistunut. Suomikin voisi harkita diplomaattisuhteiden palauttamista itävallan kanssa.”

Mahdolliseksi syyksi on epäilty Haiderin haluttomuutta vähentää kaasun käyttöä.

Eikös se Adolfkin tappanut itsensä, ennemmin kuin meni rintamalle
taistelemaan.

Enemmän kuin Arto Paasilinnan kirjoista ja Jörg Haiderista (rauha hänen muistolleen) pidän tis… siis niinku oikeesti Paavi Benedictus TDI:n uskomattomasta suorityskyvystä vähäiseen menoveden kulutukseen suhteutettuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ahtisaari sai Nobelin, eikun ihan totta

(NORGE) Martti Ahtisaari on saanut tämänvuotisen Nobelin rauhanpalkinnon. Siis ihan oikeasti sai. Ihan tosi. Vaikka juuri kukaan ei perjantaina asiaa...

Close