Kategoriat
Ulkomaat

McCain syytti Obamaa sosialistiksi, terroristiksi, kommunistiksi, homoksi, muslimiksi, hinduksi, ateistiksi ja juutalaiseksi

(VIRGINIALAINEN) Mielipidemittauksissa pahasti alakynnessä oleva republikaanien presidenttiehdokas John McCain on ryhtynyt vielä viimeiseen hyökkäykseen kilpakumppaniaan Barack Obamaa vastaan. McCain yrittää kääntää äänestäjät puolelleen uusilla kohupaljastuksilla, joiden mukaan Obama olisi ”sosialisti, terroristi, kommunisti, homo, muslimi, hindu, juutalainen, tyhmä, perussuomalainen, maanpetturi ja mahdollisesti neekeri”.
McCainin varapresidenttiehdokas Sarah Palin puolestaan esitti tv-haastattelussa vahvan epäilynsä siitä, että Obama saattaakin olla basisti ja nainen.
Republikaanien kampanjakoneisto on tätä ennen pyrkinyt nakertamaan Obaman suosiota muun muassa nostamalla keskusteluun sen, voisiko tämä mahdollisesti olla kirkonpolttaja-ateisti, natsi tai ruma läski. Offensiivi on kuitenkin onnistunut varsin heikosti, sillä Obama näyttää edelleen pitävän johtoa useissa ns. vaa’ankieliosavaltioissa. Poikkeuksena on Florida, jossa George W. Bush voittanee vanhasta tottumuksesta.

8 vastausta aiheeseen “McCain syytti Obamaa sosialistiksi, terroristiksi, kommunistiksi, homoksi, muslimiksi, hinduksi, ateistiksi ja juutalaiseksi”

Alan asiantuntijoiden mukaan mielipidemittausten tai äänestyksen tuloksilla ei juurikaan ole vaikutusta vaalien lopputulokseen, koska korkein oikeus julistaa joka tapauksessa presidentiksi George W. Bushin.

SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen moitti keskiviikkona MTV3:n vaaliväittelyssä republikaanien presidenttiehdokas John McCainin mielipiteitä kuntaliitoksista sekä tämän linjauksia perusterveydenhuollon kohentamiseksi. Selvästi kiihtynyt Urpilainen kutsui McCainia ”yltiöliberaaliksi sosialistisiaksi” ja ”suuren kunnioituksemme ansainneeksi sotasankariksi, joka turvasi vietnamilaisten vapauden sodissamme 1939-45”.

Jos tuo Osama ei ole terroristi, niin kuka sitten? Oletteko nähneet Eminemin musiikkivideon, jossa Osama tanssiin joukkojensa kanssa luolassa, HÄ?

Suomessakin on tajuttu jo pikkuamerikkalaisuuden mukaan, että joku voi olla eri maalainen. Tosin ne maalaiset harvoin ovat neekereitä, ählämeitä, yksinhuoltajia, sairaita, työttömiä tms. Mutta 8 vuoden kuluttua ehkä meilläkin osataan jo järeämmät aseet eikä jätetä kunnon maalaisia rauhaan; kait nuo maajussitkin kaikki ainakin homoja on, kun akkaa pitää hakea ihan töllöstä asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Toimittajat Ahtisaaren Nobelista: Väärin voitettu

(PLÄSKI) Presidentti Martti Ahtisaaren Nobelia on kiitelty liki joka puolella maailmaa, mutta myös kriittisiä äänenpainoja on esiintynyt. Nuivimmin palkitsemiseen ovat...

Close