Kategoriat
Sähkeet

Venäjä tunnusti Abhasian, Etelä-Ossetian ja Kyllikki Saaren murhan

(GAZPROM) Venäjä on tunnustanut Suomea vuosikymmenet puhuttaneen Kyllikki Saaren murhan. Tunnustamispäätöksestä ilmoitti presidentiksi uskottu Dmitri Medvedev parlamentin kehotuksesta. Presidentti tunnusti samassa yhteydessä myös Etelä-Ossetian ja Abhasian itsenäisyyden, yhteisen kristillisen uskomme ja syntinsä.
Tunnustamiset saattavat vielä saada jatkoa, sillä ne ovat osa maan noin eilen omaksumaa Venäjä – pienten kansojen ystävä -projektia. Seuraavaksi tunnustamisvuorossa voivat olla mm. Tshetshenia ja Dagestan. ”Tai sitten ei”, arveli Medvedev.

15 vastausta aiheeseen “Venäjä tunnusti Abhasian, Etelä-Ossetian ja Kyllikki Saaren murhan”

Kai Venäjä nyt lopettaa miehityksen ja vetää joukkonsa näistä itsenäisistä maista?

George [daple-juu] Bush tunnusti, venäjän peesissä, vieneensä pikkulapsena lähikioskista suklaapatukan, Amerikkalaisilta heidän vapautensa, Irakilaisilta lapsilta leivän ja vaimoltaan neitsyyden 37 vuoden iässä.

Bush ja koko läntinen maailma ovat raivoissaan. Millä oikeudella Venäjä estää monikansallisen ja saatanan kalliin Nat..YK:n rauhanturvaoperaation? Niin… Mitä? Ai Kosovo? Ihan naapurisovun parantamiseksi ajateltiin tunnustaa itsenäisyys. Ei ollut provoa. Kiva on sielläkin harrastaa rauhanturvaamista.

(SAMAAN AIKAAN TOISAALLA) Vastavetona viime päivien tapahtumille Alexander Stubb (os. Tynkä) on tunnustanut Suomen NATO-jäsenyyden.

(KÄLVIÄ) Matti Vanhanen (mulk.) on pyytänyt Georgialta anteeksi Venäjän Abhasian, Etelä-Ossetian ja Kyllikki Saaren murhan tunnustamista. Vanhasen mukaan tunnustukset loukkaavat Georgian suvereniteettia ja alueellista itsemää-mää-mää-määrämisoikeutta ja toivoo samalla, että Venäjän tunnustukset eivät vaikuta Suomen ja Georgian suhteisiin.
Lisäksi Matti tunnustaa häpeävänsä pientä Stubiaan.

”Itsenäiset” Etelä-Ossetia ja se toinen (ei Kyllikki Saari) tunnustaa varmaan seuraavaksi V. Putinin keisarikseen ja ylijumalakseen ja sen toisen venäläisen kaverin ihan mukavaksi hepuksi.

Terijoen hallitusta ei tarvi tunnustaa uudelleen, riittää kun ilmoittaa alkavansa taas soveltaa noin 70 vuoden takaista tunnustusta. Kai joku sen jäsenistä vielä löytyy, jos ei balsamoituna niin edes muutama luu joukkohaudasta.

Pääministeri pitää pilinsä toimintaa poikkeuksellisena
Pääministeri pitää poikkeavan outona Sirkan päätöstä tunnustaa naapurin Jorma jorma suuremmaksi.
Pääministeri muistutti, että on kumminkin pääministeri. Kumminkin he ovat sitoutuneet toistensa alueelliseen koskemattomuuteen ja itsemääräämisoikeuteen. Pääministerin mukaan Sirkkaliisa toimii ristiriitaisesti Keskustan periaatteisiin nähden.
Euroopan Unioni on valmistelemassa hänen toimesta yhteistä lausuntoa asiasta, pääministerin tiedottaja kertoo. Kannanotto julkaistaan lauantain-illan aikana ennen iltasaunaa, jos silloinkaan.
Pääministeri toivoo, ettei (pelivälineiden) kokoeron paljastaminen vaaranna pelimiehen ulkoista mainetta.
Pääministerin mukaan naapurin Jorma ei uhkaa Sirkkaliisaa mutta ei myöskään edelleenkään kannata Sirkkaliisan tahi Jompen rankaisemista.

Entäs Olof Palmen murha? Kun tunnustamaan on ruvettu, ei hommaa saa jättää puolitiehen!

(Ruotsi)
Uutispäivitys
Maailmalla levinneiden tunnustusten sarja on saanut uuden lisäosan. Tällä kertaa länsinaapurimme on median rippituolissa valottanut mennyttä maailmanpolittiikkaansa sekä tulevia suunnitelmia.
”Tosiasiassa emme ole koskaan ajatelleet muuta kuin itseämme ja Ahvenanmaata. Kansainväliset rauhanoperaatiot ovat ollet vain silmänlumetta ja tarkoituksena on ollut saada uusia asukkeja Ruotsiin. Syntyperäisten ruotsalaisten syntyvyyshän on ollut jo pitkään nolla.” Puhisee Fredrik ”nytt” Reinfeldt rippituolissa nuoren pojan vierestä.
”Olof Palme oli vain hetero ja liian vanhoillinen” jatkoi Freddan.
”Säpo sen teki” kaikui kirkossa.
Freddan ilmoitti myös ottavansa oppia veli venäläisen toimista Etelä-Ossettiassa ja aikovansa soveltaa sitä Ahvenanmaalla (sv Åland).

Venäjä harkitsee myös Karjalan ja Marin tasavallan tunnustamista itsenäisiksi valtioiksi samoin perustein….tai sitten ei.

Suomen ulkoministeri Stubb tunnusti vastavetona Venäjän puutullit. ”Tulkaa itse hakemaan WC-paperia puuhuussienne seinään!” ministeri jatkoi.

Venäjältä tulee kerrassaan erinomaisia Bridgen pelaajia. Näin ollen on selvää, että siellä tunnetaan sääntö: ”Maata on tunnustettava”.
Itsekin olen joskus pelaillut vähän nuorempana.

Sudeettimaa pyytää saksalaisia tukikohtia
29.08.1938 12:39
Saksa ja Sudeettimaa aikovat tiivistää entisestään sotilaallista yhteistyötään.
Uutistoimisto Interfaxin mukaan Saksa ja Sudeettimaa allekirjoittavat ensi viikolla sopimuksen sotilastukikohtien perustamisesta Tsekkoslovakiasta eroon pyrkivälle alueelle.
Sudeettisaksalaisten johtaja Konrad Henlein kertoo olevansa valmis solmimaan ”ystävyyssopimuksen”. Hän toivoo, että Saksa vahvistaa edelleen läsnäoloaan Sudeettimaassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Stora Enso ei näe ongelmia poliitikkojen lahjomisessa, öö, rahoittamisessa

Joku höpöhöpöhippijärjestö on hyökännyt suomalaiskansallista ylpeyttä, metsäyhtiö Stora Ensoa vastaan. Kateelliset hipit paheksuvat Stora Enson osallistumista brasilialaisen kuvernöörin vaalikampanjaan, koska...

Close