Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Superministeri varoittaa kryptoniitista

Superministeri Pekkarinen (kry.) varoittaa, että sähkön tuottaminen ydinvoimalla vientiä varten voisi velvoittaa Suomen ottamaan vastaan jopa kryptoniittia. ”Jos me aletaan hustlata ydinsähköä vientiin, sillä horjutetaan niitä hyviä jeesusteluita, joilla nykyisin torjutaan jyrkästi mahdollisuus tuoda kryptoniittia varastoitavaksi Suomeen”, Pekkarinen selvittää kansantajuisesti.
Superministerin arkkivihollinen, kultalusikka suussa syntynyt Lex Luthor (smal.kok.) on kertonut haluavansa Suomeen vielä ainakin sata uutta ydinvoimalaa. Pekkarisen mukaan tämä on kuitenkin vain katala juoni, joka tähtää kryptoniitin tuottamiseen ja lopulta Suomen kryptonilais-vähemmistön tuhoamiseen.
Pekkarinen muistuttaa, että radioaktiivisuustasonsa takia kryptoniitti voi olla vahingollista myös ihmisille, mutta erityisen vaarallista se on syntyperäisille kryptonilaisille, joita ovat hänen lisäkseen Suomussalmella asuva Terästyttö, sekä Pörsänmäelle juuri muuttaneet Kenraali Zod ja Krypto.
Superministeri on tunnettu Vuotoksen alueen tuhoamisen puolestapuhuja ja kotoisin Krypton-planeetalta. Näistä jompikumpi selittänee hänen ylitsevuotavan vouhotuksensa.
Kun Pekkarinen ei ole pelastamassa maailmaa tai ajamassa kotiplaneettansa etuja, hän toimii kansanedustajana. Huomion välttämiseksi hän kuitenkin naamioituu tällöin peruukkiin ja tummaan pukuun, sekä käyttää taiteilijanimeä Mauri.
(Jutun kansalaistoimitti Kristoff Jésus.)

7 vastausta aiheeseen “Superministeri varoittaa kryptoniitista”

Superministeriön palon sytyttäjäksi epäillään Vihreää Goblinia (Greenpeace), joka yrittää saada Suomea luopumaan uraanin louhimisesta ja uuden lämpöreaktorin rakentamisesta. Tämä Suomen uusi lämpöreaktori on suunniteltu torjumaan itäisten supervihollisten Mr. Put Inin ja hänen pikkuapurinsa Med Ved Enevin suunnitelmat pelastaa omat jälkeläisensä Suomen Super-Sisäministerin A.Holen (kok.) Vaalimaan pakkoleireiltä. Nyt Superministeriössä kehitellään salaista asetta, jolla voidaan torjua Inf. Peikko, Oppositio ja Puutullit yhdellä laukauksella.

Zysse haluaa varoittaa jyväjemmarien harjoittamasta kusetus- ja siltarumpupolitiikasta. Maalaisliitto on aina maalaisliitto vaikka voissa paistaisi ja nimen vaihtaisi. Kun vielä muistaa, että kepu pettää aina, niin pärjää jo ihan mukavasti päivänpolitiikassa.

(Yksinäisyyden linnake) Kaiken lisäksi ydinvoima on nyt voimakkaampaa kuin ennen. Suomen YhteisLaatuTalousTutkimusYritys on toteaa tuoreessa tutkimuksessaan, että ydinsähköllä ladatulla paristolla voi nyt kuunnella matkaradiosta Eduskunnan kyselytuntia jopa puoli tuntia pitempään kuin aiemmin, myös atomisuojatuissa olosuhteissa kuten perunakellarissa. ”Tähän pätee sama kuin euron voimistumisessa edesmenneisiin valuuttoihin nähden. Rahan ostovoima muuttuu ajan kuluessa, kun tavaroiden ja palveluiden hinnat ja palkat muuttuvat”, toteaa SYLTYn oma pikku mussukka Rivo-Riitta Härskeinen.
”Juntit ei vaan tajuu, että kun ennen euro oli kuusi markkaa, nyt se on 5,25 markkaa ja huomenna ehkä enää 4,5 vuoden 2001 markkaa tai 300 Italian liiraa tai 20.000.000 Ruandan dollaria.”
”Tavarat eivät ole kallistuneet, eivät! Kamerakännyt ovat selkeesti halvempia nyt kuin vuonna 1995! Saatana mielikuvanne ovat heikkoja, päänne pitää ladata ydinsähköllä jumalauta! Rrrryptoniittia perkele!”, ärjyy Rivo-Riitta tiedotustilaisuudesta pakeneville sopulilaumoille.

Asiasta on kiihdytty niin pahasti Espoon jäähallissa että jäältä alkanut tappelu on muodostumassa suursodaksi. Espoon Sinisten amerikkalaiskomentaja on ilmoittanut aloittavansa ilmahyökkäyksen Lappeenrantaan. Lappeenrantalaiset ovat uhanneet kutsua lisää venäläisvahvistuksia jos Espoo ei peru ilmahyökkäyksiä. Vastaavasti Espoossa on kunnostettu takalinjoja amerikkalaislähtöisillä tankeilla.
Mörsärien uskotaan tuovan kadonnut poika kotiin viimeistään ensi vuoden puolessa välissä. Sotatoimien odotetaan kiristyvän alkavan SM-liiga kauden myötä. Toistaiseksi tuomiot on annettu vain kotimaasta, mutta kansainvälisiä tuomioita odotetaan.

Onneksi meillä kaikilla umpitolloilla – sinulla ja minulla on mahdollisuus painaa lehden sivulla puneista tai vihreää peukkua ja näin pelastaa maailma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Venäjä tunnusti Abhasian, Etelä-Ossetian ja Kyllikki Saaren murhan

(GAZPROM) Venäjä on tunnustanut Suomea vuosikymmenet puhuttaneen Kyllikki Saaren murhan. Tunnustamispäätöksestä ilmoitti presidentiksi uskottu Dmitri Medvedev parlamentin kehotuksesta. Presidentti tunnusti...

Close