Kategoriat
Sähkeet Ulkomaat

Suomi harkitsee Sofi Oksasen lähettämistä Etelä-Ossetiaan

(DZUGASHVILI) Etyj-puheenjohtajamaa Suomi aikoo lähettää kirjailijana, runoilijana ja parhaana ihmisenä tunnetun Sofi Oksasen Etelä-Ossetiaan. Ulkoministeriö perustelee ratkaisuaan sillä, että Oksanen on joskus kirjoittanut jotain Venäjään liittyvää tai jotain.
Myös Suomen Pietarin-konsulaatti tukee ajatusta lämpimästi.
Etelä-Ossetiassa syttyi loppuviikolla sota, kun joko ossetialaiset, venäläiset tai georgialaiset hyökkäsivät joko ossetialaisia, georgialaisia tai venäläisiä vastaan.
Etelä-Ossetia on hevonpaskan kokoinen läntti Kaukasuksella, jossa asuu noin 70 000 ihmistä, miinus noin puolitoistatuhatta perjantain ja lauantain aikana tapettua. Alueen merkittävimmät luonnonvarat ovat erikokoiset kivet ja nationalismi.

10 vastausta aiheeseen “Suomi harkitsee Sofi Oksasen lähettämistä Etelä-Ossetiaan”

”Kaikki matalaks vaan, me tehään nyt tästä olympiakylä.” linjaa venäläisten rauhanturvaajien komentaja Ratko Mladić. ”Jos vielä tulis lunta niin päästäis vähän harjoittelemaan Sotchin ampumahiihtoa varten.”

Lapin ukko sotaan lähti / ilman suurta halua / Lapin eukko kotaan jäi / suri mennyttä kalua

(PIKAINEN LISÄYS) Juuri saamamme tiedon mukaan Sofi Oksasen lähettäminen Georgiaan viivästyy. Suomen johtavan Georgia-asiantuntijan [b]Georg I.A. Otsin[/b] mukaan Oksanen luultavasti poltettaisiin roviolla noitana hänen ”ah, niin lumoavan” ulkomuotonsa vuoksi.

Eikö tuonne voisi lähettaa vaikka koko Lapinjärven varuskunnan? Ainahan miinantallaajille on sodassa käyttöä ja samalla Suomen valtiolle syntyisi suoraa säästöä.

Sofi Oksasen lähettäminen Georgiaan on verattavissa ruttobasillin lähettämiseen.

(Valkoinen Suomi) Suomen toivo ja muutenkin niin vaan perkeleen pätevä mies Alex Stubb(cock.) toivoo Suomelta rivakampia otteita kansainväliseen kulttuuri toimintaan.
”Hähä mitä ihmeen runoja? Mehän vaan vittuillaan”. Stubb linjaa itään suunnattua kultturitoimintaa.
Stubb lupaa kuitenkin lurauttaa ”Silmien välliin Ryssää juu” Venäjän suur-lähetystön puhelinvastaajaan, mikäli kerkeää muilta niin vaan vitun tärkeiltä asioiltaan.
Suomen ulkoministeriön tiedotus päällikkö Raaka Arska kerkesikin arvostelemaan Suomen oikeuslaitosta sensuurista, joka johti taiteilija Seppo Lehdon pois jääntiin kohutusta runoillasta:”On se nyt perkele että taiteilijoita syyttä suotta tuolla tavalla Suomessa vangitaan!”
Erityisen pahoillaan Raaka Arska on suomalaisen runouden kansainvälisestä tunnettavuudesta.”Esimerkiksi Lehdon proosa ”Sika-Koira Putin nussii visvaisella kyrvällään komukka Halosen rasvaista pillua” olisi saanut kerrankin oikenlaisensa sopivat raamit ja arvostavan yleisön”,toteaa Raaka Arska.

Olisivat lähettäneet vaan! Ja olis lentänyt autuaammille metsästysmaille, ah mikä ihanuus, päästä eroon tuollaisista p:”kirjailijoista”. Suurin osa(?) suomalaisista ääliöitä??? …Kun ylistävät tuollaista ”virolais”-p:tä. P:tä pelkästään! Tutustukaahan tarkemmin tuon mauttoman olion sanoihin. Ja ulkonäkö? Hahah, menee enempi naurun kuin kuolaamisen puolelle…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sodan puhkeaminen uhkaa Georgiassa

(TSHKH... TSH... TSHINVALI..? TSHINVAL?) Tilanne Georgiassa on kiristynyt avoimen sodan partaalle. Georgian presidentti Mihail Saakashvili syyttää Venäjää ilmaiskuista ja on...

Close