Kategoriat
Sähkeet

Paikallinen mies kyseenalaistaa Georgian koskemattomuuden

(VLADIUAZ) Vladikavkazilainen kamasaksa pitää puheita Georgian koskemattomuuden kunnioittamisesta turhanaikaisena pötypuheena.
Paikallisena humuveikkona tunnettu Fedja ”setä, kissa ja koira” Uspenski kehaisee, että Georgian koskemattomuus oli aika vahvasti menneen talven lumia jo toistakymmentä vuotta sitten, kiitos erään railakkaan illan Mustan mölyapinan baarissa Tbilisissä.
”No sanotaanko näin, että hääyön jälkeen ei sulhon kannata liiemmin lakanoita ikkunoista heilutella”, Uspenski röhöttää.
Georgian koskemattomuudesta on herännyt viime päivinä huolta lähinnä siksi, että Venäjä uhkaa pommittaa koko paskan takaisin kivikauteen.

7 vastausta aiheeseen “Paikallinen mies kyseenalaistaa Georgian koskemattomuuden”

Elintilaa, sanoi aatu kun puolan valtas. Sakasviili ei ole lukenut historiaa, siperiasta tullaan aina takas, jos ei keskitysleireillä siellä.

Minusta lehdistö on suhtautunut tavattoman ynseästi Georgian tapahtumiin ja esittänyt kaiken ihan väärin.
Kerrataanpa mitä todella on tapahtunut Georgiassa ja maailmalla.
Georgia lähetti sotilaansa viemään kukkasia Tshinvaliin kolme tuntia tulitaukosopimuksen solmimisen jälkeen varmistaakseen rauhan alueella tyhjentämällä sen asukkaista. Venäjä yhtyi tähän rauhantahdon eleeseen lähettämällä alueelle toista sataa panssaria tukemaan alueella jo olleita rauhanturvaajiaan. Nyt siellä on turvattu rauhaa tulittamalla ossetialaisten Tshinvalia kilpaa venäläisten ja georgialaisten toimesta.
Taistelut alkoivat kaikille yllätyksenä, kerrotaan NATO-maa Turkista, joka laittoi öljyn pumppauksen alueen poikki kiinni vuorokautta ennen taistelujen alkua. Georgia kysyi Yhdysvalloista, josko he viitsivät tapella heidän puolestaan, johon Yhdysvallat vastasi, että Georgia ei ole pyytänyt apua. Georgia vastasi, että kiitti vitusti ja vetää muuten vaan ilman mitään kostoajatuksia joukkonsa pois Irakista.
Etelä-Ossetian kapinallisalue, jonka ei-venäjää puhuville asukkaille Venäjä on jakanut runsaasti passejaan ihan hyvää hyvyyttään, julistautui itsenäiseksi, mille kaikki viittasivat kintaalla. Mihinkäs yksi etnisesti vääränlainen maakunta itsenäisyyttä tarvitsee, kun sitä turvaa iso pohjoinen naapuri tippa linssissä. Villien huhujen mukaan Venäjä on jakanut passejaan myös savolaisille ja turkulaisille.
Stubb toki joutui keskeyttämään lomailunsa Italian mökillä todettuaan juuri, ettei kukaan suomalainen poliitikko vietä lomiaan Suomessa, jossa ei pääse missään pakoon vaalikarjaa. Mutta toisin kuin julkisuudessa on kerrottu, Alexander keskeytti lomansa hoidellakseen tulevan runoilijan Sofi Oksasen johonkin kissanristiäisiin Pietarissa. Onko kukaan kuullut Sofista joskus aikaisemmin? Kuka tämä nainen on?
Alexander kertoi iltasanomalehdessä käyttäneensä 12 tuntia tappeluun suomalaisten virkamiesten kanssa ja runojen kirjoittamiseen. Jyrki Katainen pelkää, että tasavallan presidentti jyrää Sofiin tunkemisen Pietariin ja vaatii runoilijanimitysoikeuksien poisottamista presidentiltä. Poliittiset tarkkailijat seuraavat runoilijasodan kehittymistä tiiviisti ja ihmettelevät, mikseiKatainen ottanut tätä kahden runokirjan ongelmaa esille Hanti-Mansissa Halosen hoidellessa paskahommia eli neuvotellessa Medvedevin kanssa.
Georgian presidentti Mihail Sakaašvili ilmoitti tilanteen muistuttavan Suomen talvisotaa 1939 eli hän aikoo hyökätä maamiehensä Stalinin tavoin Suomeen, ja asetti joukkojensa tavoitteeksi hyökätä Venäjän poikki kolmessa päivässä Suomeen.
Sakaašvilin mukaan on myös täysin väärin, että Venäjä on pommittanut sotilaskohteita vähän siellä sun täällä ympäri Georgiaa, koska Georgian sotilaat eivät liity konfliktiin mitenkään. Abhaasit ovat myös yhtyneet
rauhantekoon hyökkäämällä niiden Georgian sotilaiden kimppuun, jotka ovat selvinneet venäläisten ystävällismielisestä pommituksesta.
Sakaašvili julisti jo tulitauon Etelä-Ossetiaan, jonka merkitys jäi hämäräksi alueella, koska sitä ei seurannutkaan perinteinen suurhyökkäys vaan taistelut jatkuivat tavanomaisesti. Nyttemmin Georgian joukot ovat perääntyneet ihan vapaaehtoisesti takaisin Etelä-Ossetiasta ihan vain venäläisten mieliksi. Ei ole tietoa, jakoiko Venäjän armeija heille Venäjän passeja.

Venäläinen idols-finalisti Diamond ”Dima” Med Ved Suhtautuu varovaisen myönteisesti Alextubbin ehdottaman tulitaukoon.
”No siis mul on kyl röökii mut stidit jäi himaan”, kessumiehenä tunnettu Med Ved harmittelee. Mies ehdottaakin tulitauon sijasta tupakkataukoa reippaalle urheilijanuorukaisellemme Alextubbille sekä neitseelliselle Georgia-neidolle.
Lehden viikonloppuliitteen yksityishaastattelussa Georgia lupasi ottaa jämät Medvedevin hienostuneesta OssetiaSouth -merkkisestä savukkeesta. – Hyvin palaa, Dima heitti letkeästi, savurenkaita puhallellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi harkitsee Sofi Oksasen lähettämistä Etelä-Ossetiaan

(DZUGASHVILI) Etyj-puheenjohtajamaa Suomi aikoo lähettää kirjailijana, runoilijana ja parhaana ihmisenä tunnetun Sofi Oksasen Etelä-Ossetiaan. Ulkoministeriö perustelee ratkaisuaan sillä, että Oksanen...

Close