Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Venäjä syyttää Venäjän mustaavan Venäjän mainetta

(ALANIA) Venäjä on tulistunut Etelä-Ossetian konfliktin vaikutuksista sen kansainväliseen imagoon. Maan ulkoministeriön mukaan ei ole hyväksyttävää, että Venäjä saa kenenkään estelemättä mustamaalata Venäjän mainetta hyökkäämällä Georgiaa vastaan ja loukkaamalla toisen itsenäisen valtion aluetta.
”Venäjän toiminta Kaukasuksella vääristelee todellista kuvaa Venäjän toiminnasta”, sanoi ulkoministeriön tiedonantaja Vladimir Sluhi.
Venäjän presidentiksi sanottu Dmitri Medvedev vaatii länsimailta ripeitä otteita sietämättömän tilanteen oikaisemiseksi. Hän muistuttaa Venäjän pyrkineen kaikissa kriisitilanteissa rauhanomaiseen ratkaisuun ja vähimmän voiman käyttöön, vaikka yhtään esimerkkiä ei nyt äkkiseltään mieleen juolahtanutkaan.

6 vastausta aiheeseen “Venäjä syyttää Venäjän mustaavan Venäjän mainetta”

Venäjän OTO-presidentin Vladimir Medvejevin mukaan itsenäisellä maalla on täysi oikeus hyökätä vodkahöyryissään minne haluaa, sillä kyseessä on täysin maan sisäinen asia.
– Antaa muuten melkoisen boostin pikkumiehelle tuollainen pieni sotaretki, Medvejev vinkkasi toimittajille.
– Oli herätessä sellainen teltta pystyssä, että siellä olisi mahtunut Provinssirockin järjestämään, selkeästi ekspansiokykyinen ”Dima” hohotti.
USA:n presidentti George W. Bushia kritisoidaankin kotimaassaan entistä voimakkaammin sekaantumisesta ulkomaiden asioihin. Yhä useampi demokraattisenaattori epäilee, että puolustuksen selusta on jäänyt presidentin sotaretkien vuoksi avoimeksi. He vaativat Bushilta nopeasti selvitystä siitä, kuinka hän aikoo pelastaa mm. pääkaupunki Atlantan asukkaat lähestyvien venäläisten kynsistä.

Paavo V valitteli aikanaan teoksessaan ”On totuuden aika MIDVIDIV” kuinka hän onkaan voinut tulkita itseään niin väärin, Venäjällä tämä tehdään toisessa potenssissa. Ei ihme että teltta on ollut niin iso, tästä sotkusta voi keittää sellaista seisoppaa että Altamontin festivaali voitaisiin ottaa uusiksi vaikka sadesäällä.
Erityisesti ei pidä paikkaansa että kyseessä olisi vain loppusota kotiutuvan varusmiesikäluokan hengissä selvinneille.

Vanhan venäläisen sanonnan mukaan ”Venäläistankit eivät ole erityisen pelottavia, mutta niiden kännissä oleva miehistö on”.
Ei edelleenkään suomalaisuhreja, ei siis hätää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen mies kyseenalaistaa Georgian koskemattomuuden

(VLADIUAZ) Vladikavkazilainen kamasaksa pitää puheita Georgian koskemattomuuden kunnioittamisesta turhanaikaisena pötypuheena. Paikallisena humuveikkona tunnettu Fedja "setä, kissa ja koira" Uspenski kehaisee,...

Close