Kategoriat
Kotimaa Seksivau

YK toivoo Saarelan ja Karpelan liennyttävän kilpavarusteluaan

(MUN ISKÄ) YK:n yleiskokous seuraa huolestuneena ministeri Tanja Karpelan (mm. ex-Saarela) ja ohjaaja Olli Saarelan (ex-Tanja) varustelukilpailua avopuolisorintamalla. Kiihtyvän kilpailun pelätään vaikeuttavan ponnisteluja kansainvälisessä aseriisunnassa sekä antavan väärää esimerkkiä ns. roistovaltioille.
Asiantuntijan mukaan kyse on klassisesta ulkopolitiikan mun uusi on vahvempi kuin sun uusi ja jos et lakkaa tönimästä ja anna sitä kuorma-autoa takaisin nyt heti niin kerron äidille ihan varmasti kerron sä oot ihan tyhmä ja mun isoveli lyö sua turpaan sillä on mopo -asetelmasta.
”Aivan vastaava kehitys nähtiin myös kylmän sodan aikana. Ensin Leonid Breznev pussaili Erich Honeckeria, minkä jälkeen Ronald Reagan ryhtyi huoraamaan koko amerikkalaisen äärioikeiston kanssa. kaikki päättyi sitten kyyneliin”, arvioi asevalvonnan ja Hertta-sarjan erikoistuntija Hermann Kahn-Tikapuut.
Olli Saarela on viime päivinä nähty kulkemassa Anne Hedmanin (ex-Hedman) kanssa, ja Tanja Karpela jonkun muun seurassa.

12 vastausta aiheeseen “YK toivoo Saarelan ja Karpelan liennyttävän kilpavarusteluaan”

Kriisin pitkittyessä Martti Ahtisaaren johtama Global Pension Plan aikoo ottaa ohjat käsiinsä ja ryhtyä loisimaan Suomen Ulkopuolisministeriöstä rahaa kriisin neuvottelutuloksen löytämiseksi. Ensin otetaan avaus Tanjan vanhoilta puolisoilta, sekä jutustellaan näyttelijöiden (mm. Martti Suosalon ja Mikko Leppilammen) kanssa Ollin Harrikasta. Lopuksi jos tulosta ei synny – Ilta-Sanomien naisten palstalla puhutaan eron jälkeisestä kriisistä – jonka toivotaan johtavan tulokseen ja lehtien parempaan myyntiin.

Ulkoministeriön yhteistyössä jalkavaimoston ja osa-aikais-suhde-kompleksi-neuvoston kanssa tekemän tutkimuksen mukaan kyseinen kilpavarustelu kiihdyttää inflaatiota nostamalla mm. ”maidon” (ex-maidon) hintaa.
Toisaalta myös ulkopuolisten on helpompi päästä sisäpiiriin, sillä Karpela/Saarela(ex Saarela Karpela Saarela) Karpelan uskotaan hyväksyvän seuraavassa vaiheessa suerakseen lähes kenet tahansa.
Saarela (ex Kaarela) tupakoi(ulkona, ex sisällä) vain nälkäisenä.

Hepsistä kukkuu. Saarela-Totti-Vienonen-Karpela on nykyään kansanedustaja, eikä ministeri. Ministeriksi sitäpaitsi vaaditaan tekstarisuhde, jota Vienonen-Saarela-Karpela-Totilla ei ole ainakaan Hymyn päätoimittajan mukaan ollut.

Matin ja Mervin reaktio tähän on tulossa jo viikonloppuna, eivät he ihan vähällä luovuta nousukkaille. Tällä alalla ei taida olla Geneven sopimusta. Myös Arno Kotrolta odottelemme jotain ajankohtaista mutta yllättävää, ties vaikka siirtyisi Sampo-pankin asiakkaaksi.

Ilkka Kanerva (erittäin kok.) on huolissaan vaatteistariisuntakampanjan takkuamisesta.
– Yleensä on edetty kohtuullisen hyvin rintaliivien jälkeen kohti sukkanauhoja, mutta niistä luopuminen tuottaa usein vaikeuksia.
– Ensin tulee muista tuhota kemialliset aseet, kuten erinäiset cocktailit, Molotovilla tai ilman.
– Sen jälkeen vaatteistariisuntakin sujuu nopeammassa tahdissa, sormiaan notkisteleva ”Ike” tuumii.
Kanervan taipaleella on vielä monta miinaa poljettavana, mutta charmanttiin tapaansa hän on luottavainen kilpavarustelukierteen katkeamiseen.
– Tyrkkyjen halu pitkälle ulottuvien povipommien kehittämiseen on laantunut. Into ns. Anderson-luokan 5 desin silikonilatauksiin on 7 Päivää -lehden vakoilukuvien perusteella aiempaa pienempää.
– Epäilen tosin, että lutkasta vaikeasti erottuvien strategisten botox-aseiden käyttö on aiempaa yleisempää, toimittajaa silmillään riisuva työteliäs Kanerva arvelee ja saa nopeasti sarjan kiivaita iskuja lähitaisteluun erinomaisesti soveltuvasta Louis Vttuun -laukusta.

Lapin läänin maaherra ja ansioitunut korttihai Pirkko Hannele Pokka (ex-Reps) vastaa Lehden uutisointiin eroamalla Simon kunnanjohtaja miehestään Esko Taviasta (ex-Taivas).
”Olli-poeka on niin kovin kaanis, jothenka muuttoaikheet jänkhältä ethelään ompi piäkopasa mielesä.” Pokka summaa tulevaisuuden kuvioitaan naama peruslukemilla.
Ovensuukyselyn perusteella tempausta paheksuttiin Simossa yleisesti aivan simona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
VILLIT VIINA- JA SEKSIORGIAT AAMULEHDESSÄ!

(TALOUSVALIOKUNTA) Viranomaisten tietojen mukaan tamperelaisen sanomalehti Aamulehden kesäjuhlilla on nautittu alkoholia. Alkoholia ei kuitenkaan juotu työajalla eikä edes erityisen paljon....

Close