Kategoriat
Kulttuuri Muut lehdet Seksivau

VILLIT VIINA- JA SEKSIORGIAT AAMULEHDESSÄ!

(TALOUSVALIOKUNTA) Viranomaisten tietojen mukaan tamperelaisen sanomalehti Aamulehden kesäjuhlilla on nautittu alkoholia. Alkoholia ei kuitenkaan juotu työajalla eikä edes erityisen paljon. Suurin osa alkoholista oli tiettävästi keskiolutta ja muita mietoja juomia. Tiettävästi kukaan ei erityisemmin humaltunut tai saapunut edes krapulaisena töihin seuraavana päivänä.
Lisäksi kaksi kesätoimittajaa halasi toisiaan lyhyesti eräässä yökerhossa. Tiettävästi tapaukseen ei liity suutelua tai muuta läheisempää kanssakäymistä, vaan kyse oli kahden vanhan ystävän jälleennäkemisestä pitkän tauon jälkeen.
Toisaalta asiantuntijoiden mielestä Aamulehdessä viime aikoina ilmestyneet jutut ufo-havainnoista sekä konemusiikkifestareista vihjaavat raskaasta ja pitkään jatkuneesta päihteidenkäytöstä. Muulla tavoin ei myöskään voida selittää lausuntoja lööpeistä journalistisena aineistona.

12 vastausta aiheeseen “VILLIT VIINA- JA SEKSIORGIAT AAMULEHDESSÄ!”

Alan asiantuntijoiden mukaan jotain joko tapahtui tai sitten ei, joku saattoi keskioluttakin juoda ja ehkä jotkut ovat joskus jossain halailleet tai sitten eivät, mutta minä en ainakaan ole tällaisesta kuullut saati sitten mukana ollut.

Voin vahvistaa, ettei sinne Aamulehden toimitukseen ole saapunut ainakaan yksi krapulainen, joka on linnoittautunut vessaani.

Tämä on Lehden osuvin satiiri pitkään aikaan, nostan jokaista yhdeksää hattuani (en yhtä aikaa tosin).

Kaduilla puhutaan, että juhlissa ei vieraillut erektiossa olevaa penistä, eikä sillä ainakaan vahingossa housujen läpi osuttu kenenkään pakaroihin.

Poliisin mukaan heidän tulee keskustella Aamulehden päätoimittajan kanssa, että pitäisikö lehti lakkauttaa. Tällaiset kesäjuhlat eivät poliisipäällikkö Aimo Pumpun mukaan täytä kokoontumislain pykäliä, koska useammalla kuin kolmella henkilöllä oli yhtä aikaa hauskaa.

”Ettekö te tiedä kuka minä en ole!”, kommentoivat kohua Krapula-aamulehti. Helsingin Sanomuaerkoksi, Pilkka, Kaleva (Urho ja Kekkonen), Hublustatablet, Seksisuomalainen, Iltahanonvastanuori-Lehti ja Gaynoonsanomat yhteisessä kannanotossaan.

Samaan aikaan Lapissa entisen ammattihiihtäjän pikkuserkku ahmi kolme litraa lakkaa. Överiä menoa! Katso kuvat!

Tästä jutusta tuli rikollisen hyvä olo. Voisinpa sanoa melkein, että kyllä hieman keljutti, kun näin kuvan siitä aamulehden konemetsä-lööpistä. Kuinkahan niitä kypäräpappeja ja sosiaalitanttoja voisi lyödä vielä lisää, hmm.

Sillä abusella ei ainakaan tunnu olevan hauskaa koskaan ja missään, miten tämä Uutisen haureus voi olla mahdollista? paheksun syvästi! Pannaan kaikki ..neminen!

Toivottavasti peräänantamattomana moraalittomuuden vastaisena taistelijana tunnettu Sakarias Lehtomäki tekee myös näistä hirvittävistä orgioista adressin. Allekirjoittaisin journalismin kieltävän adressin ainakin viidelläkymmenellä keksityllä nimellä.

Villien huhujen mukaan tästä artikkelista on tehty tutkintapyyntö Tampereen poliisille. Tampereen poliisi jahtaa nyt kesälaitumilla olevia rikosuhreja, Aamulehden henkilökuntaa, pitkin maakuntia, tarkoituksena tehdä tästä iso PR-juttu poliisille. Poliisi ja syyttäjä antavat kilpaa vinkkejä rikosuhreille, jotka eivät ole kuulleetkaan tästä jutusta, miten paljon korvauksia he voivat vaatia henkisistä kärsimyksistä, joista he eivät tienneet kärsivänsä.
Tampereen käräjäoikeus odottaa juttua vesikielellä, sillä tässä on taas aineksia Suomen ennätykseen. Kun taas päästään tuomitsemaan Seppo Lehdon mitalla niin Lehden maksettavaksi tulevat korvaukset ovat noin 100 miljoonaa ja vankeustuomiot alkaen 2000 vuotta.
Huhujen mukaan Lehden toimittajat ovat hakeneet poliittista turvapaikkaa Pohjois-Koreasta ja Kuubasta, joista Lehti on tehnyt ystävällismielisiä vakoiluartikkeleita aiemmin.
Korvauksista Lehti menee konkurssiin, mutta Lehden kestotilaajille toimitetaan vastaisuudessa saman konsernin Turun Sanomat, kerrotaan Lehden omistavasta ruotsalaisyhtiöstä.
Suosittelen Lehden toimituksen henkilökunnalle pikaista liittymistä lähimpään Vapaamuurarilooshiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vaaralliset maneerit valtasivat Suomen rannikot

(HAP-ARANDA) Sekä Pohjanlahden että Suomenlahden rannoilla on viime kuukausien aikana saatu runsaasti havaintoja nopeasti leviävistä ja vaarallisista maneereista. Niiden epäillään...

Close