Kategoriat
Kotimaa Tiede

Vaaralliset maneerit valtasivat Suomen rannikot

(HAP-ARANDA) Sekä Pohjanlahden että Suomenlahden rannoilla on viime kuukausien aikana saatu runsaasti havaintoja nopeasti leviävistä ja vaarallisista maneereista. Niiden epäillään saapuneen ulkomaisten laivojen mukana ja uhkaavan esimerkiksi saaristoluontoa.
”Eräs maneeri on vetää pullo viinaa saunassa, hypätä sitten mereen ja uida itsensä hukuksiin”, kommentoi merentutkimuslaitoksen puolisukeltaja Matti-Sakasti Endecja.
Kevään aikana maneereita havaittiin paljon myös eduskuntatalossa. Niihin kuuluivat hätävalheiden kertominen vaalirahoituksesta, tissien tuijottaminen hississä ja median syyttäminen ajojahdista.

6 vastausta aiheeseen “Vaaralliset maneerit valtasivat Suomen rannikot”

Alan asiantuntijoiden mukaan pelko niinsanottujen letaalien maneerien leviämisestä tai niiden aiheuttamasta uhasta ympäristölle on aiheeton, koska maneeri ei ihmisiin leimautuneena selviä vapaana luonnossa, vaan kuolee varsin pian ns. ”luonnollisen poistuman” kautta.
Yksittäiset esiintymät voivat toki aiheuttaa esteettistä haittaa tai pahimmassa tapauksessa lievän uskottavuuden menetyksen, mutta hätääntymiseen ei silti ole aihetta.
Asiantuntijan neuvo maneerin kohtaamisen varalle on leikkiä kuollutta ja toivoa että se menee nopeasti ohi.

Näin sellaisen maneetin konan oprian shöwssä, oli ne aika pervoja! lisää tällaista… Itämeri likaiseksi!

pitäs kai kirjottaa tähän artikkeliin joku hauska kommentti, mutta se nyt olisi taas ihan liian mukavasti tehty lehden lukijoita kohtaan.

Miksi lehdistön tai minkään muukaan tahon pitäisi välittää, jos joku vetää pullon viinaa saunassa, hyppää sitten mereen ja ui itsensä hukuksiin. Suomi on vapaa maa, täällä saa jokainen tehdä mitä tahtoo – kiitos sotaveteraanien.
Minä ainakin kuolen kunniakkaasti saunarantaan enkä paskat vaipassa hoitokodin sänkyyn sidottuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sampo Pankin vastoinkäymiset jatkuvat

Tietojärjestelmäongelmien kanssa painiskellut Sampo Pankki joutui jälleen vaikeuksiin maanantaina, kun YK:n kansainvälinen rikostuomioistuin asetti Sampon syytteeseen Darfurin kansanmurhasta. Lehden tietojen...

Close