Kategoriat
Kansalaisjournalismi Paavi Ulkomaat

Paavi: "Sori, hei."

(VATIKAANI) Paavi Benedictus XVI esitti lauantaina anteeksipyynnön niille, joita katolisen kirkon papisto on käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen.”Joo siis, pitikin tästä mainita, että eihän se nyt ihan menny sillai niin ku sen piti. Tai siis, että… anteeks nyt vaan”, erehtymätön hatunkuluttaja linjasi.
Katolinen kirkko lisäsi myöhemmässä tiedotteessaan, että kaikille seksuaalisen hyväksikäytön uhreille tuli katolisen kirkon anteeksipyynnön jälkeen heti parempi mieli.
Paavi on osa katolinen kirkko -konsernia.
(Jutun kansalaistoimitti Q. Pullinen.)

5 vastausta aiheeseen “Paavi: "Sori, hei."”

Ja kaikki tämä vain siksi että vanhimmassa julkisesti tunnetussa raamatussa oli tapahtunut kopiointivirhe – kohta ’celibrate in christus’ oli kirjattu muotoon ’celibate in christus’ (tosin latinaksi, mutta idea selvinnee). Tätä vanhemmat raamatunkopiot ovat visusti piilossa Vatikaanin kryptassa, jossa edellinen paavi niitä innolla tutkii.
Kun kirkon oppia ei voi muuttaa, niin teknologia tulee apuun. Katollinen kirkko on teettänyt kaukoidässä useita erilaisia prototyyppejä heleä-äänisistä nuoren pojan kaltaisista roboteista, joita tullaan jakamaan papeille luontaisetuna. Ei hoksanneet Mooses eikä Muhammed kieltää koneisiin sekaantumista.

Oliko tämä Katolinen Kirkko Oy sen yhden 12 miehen kanssa puuhastelleen hipin tuotoksia?
Kuitenkin, minusta tälle homosteluteemalle on pantu ihan liikaa painoa julkisuudessa puhuttaessa tästä maailman vanhimmasta liikeyrityksestä. Ei pidä unohtaa niitä nunnaluostareista tehtyjä moninaisia videodokumentteja, joissa nunnat vähän keventävät vaatetustaan ja rentoutuvat toistensa seurassa.

Vatikaani on väärinymmärretty, set on hyvin sexuaali suvaitsevainen, kaikki käy: pedofiliasta paljaaltaan panetteluun, siihen suorastaan kannustetaan! go pope go…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
YK toivoo Saarelan ja Karpelan liennyttävän kilpavarusteluaan

(MUN ISKÄ) YK:n yleiskokous seuraa huolestuneena ministeri Tanja Karpelan (mm. ex-Saarela) ja ohjaaja Olli Saarelan (ex-Tanja) varustelukilpailua avopuolisorintamalla. Kiihtyvän kilpailun...

Close