Kategoriat
Ulkomaat

Näin Karadžić pakoili kiinniottajiaan

(BELGRAD) Sotarikoksista syytetyn Radovan Karadžićin kiinnijääminen on herättänyt kysymyksiä siitä, kuinka useista sotarikoksista syytetty mies saattoi pysytellä piilossa näin pitkään. Salanimellä tohtori Dragan Dabić esiintynyt Karadžić hämäsi paitsi etsijöitään, myös naapureitaan, tuttaviaan ja asiakkaitaan. Heille kaikille tieto Dabićin todellisesta henkilöllisyydestä tuli täytenä yllätyksenä.
”On se kumma”, naapurit, tuttavat ja asiakkaat taivastelevat kaikki yhteen ääneen.
”Emme me osanneet epäillä mitään, kun hän määräsi noidannuoleen lääkkeeksi kaksi rupikonnaa, yrttihauteen ja raiskaamaan muslimimiehen”, Dabićin hoidettavana käynyt nimettömänä pysyvä mies kertoo.
”Toki hän humalaspäissään  kehuskeli tapattaneensa sotavuosina tuhansittain ihmisiä, mutta sellaista nyt juttelee kännissä yksi jos toinenkin”, kertoo puolestaan naapurin mummu.
Kansainväliset tarkkailijat ovat olleet tyytyväisiä Karadžićin löytämiseen. Se nostaa toiveita siitä, että myös Ratko Mladić saataisiin pian kiinni.
”Ei ole näkynyt, ei”, todetaan Serbiasta kyselyihin Mladićin olinpaikasta.

5 vastausta aiheeseen “Näin Karadžić pakoili kiinniottajiaan”

Luotettavien lähteiden mukaan Osama bin Laden on kasvattanut lisää partaa, asuu Turussa ja käyttää salanimeä Esko Valtaoja.

Uutisia tulevaisuudesta: Sotarikoksista etsitty Yhdysvaltain entinen presidentti George W. Bush on löydetty. Hän oli esiintynyt vuosikausia Texasissa ihan tavallisena ihmisenä. Kansainväliset etsinnät oli tähän asti keskitetty maailman eläintarhojen apinahäkkeihin. Apinat ovat jatkuvasti jyrkästi kiistäneet haluavansa olla missään tekemisissä Bushin kanssa.

Näin Karadžić pakoili kiinniottajiaan – Katso kuvat!
Massasotamurhaajan viimeinen pakomatka viranomaisilta on järkyttänyt lukijoiden mieliä. Paljon keskustelua on herättänyt se, että joukkomurhaaja on asunut ja soluttaunut rauhalliselle asuinalueelle. Etninen teurastaja on käyttänyt pakomatkan aikana kaikkia keinoja paetessaan kansainvälisiltä tutkijoilta.
Kuva1 Dragen-Radovan bussipysäkillä.
Kuva2 Tohtori Dragan Dabić hammaslääkärissä.
Kuva3 Radovan Dabić autokaupassa.
Kuva4 Karadžić ja Mladić uimarannalla Madeirassa.

Karadžić oli pakoillessaan tienannut lisäansioita Joulupukkina. Vanhempien epäilykset heräsivät, kun pukinkontista löytyi Holocaust-lautapelin Jugoslaviaan sovitettu versio ja kouluikäisille tarkoitettu populääritieteellinen teos ”Kansanmurha – se on helppoa ja hauskaa!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paavi: "Sori, hei."

(VATIKAANI) Paavi Benedictus XVI esitti lauantaina anteeksipyynnön niille, joita katolisen kirkon papisto on käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen."Joo siis, pitikin tästä mainita,...

Close