Kategoriat
Urheilu

Cristiano Ronaldo kertoo kauhunhetkistään ManU:n orjana

(DONCHESTER) Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo on ensi kertaa puhunut julkisesti kokemuksistaan Manchester United -joukkueen orjana Britanniassa. Ronaldo purki sydäntään Punaisen Ristin työntekijöille, jotka pääsivät tapaamaan häntä tämän luksuskodissa kaupungin hienostoalueella.
”En voinut edes kuvitella olevani sillä tiellä seitsemän vuotta. Uskoin, että kestäisin vankeutta korkeintaan kolme kuukautta. En alussa osannut ajatella, mitä oli vielä edessä”, Ronaldo muisteli.
Ronaldo pakotettiin allekirjoittamaan nöyryyttävä sopimus, joka takaa hänelle 186 000 euron viikkopalkan sekä aseman yhtenä saarivaltakunnan palvotuimmista ja ihailluimmista pelaajista. Joukkueen managerina puolestaan toimii kultasormena tunnettu sir Alex Ferguson.
”Olet vapaa ja yhtäkkiä sinusta tulee vanki, joka saa kaikenlaisia ohjeita. Istu tähän, seiso siihen. En edes saanut siirtyä tai liikuttaa laukkuani kysymättä ensin lupaa. He huusivat minulle. Se oli jokapäiväistä”, Ronaldo tilittää surkeuttaan talonsa sadan neliön olohuoneessa.
Manchester Unitedissa Ronaldo voitti viime kaudella mm. Mestarien liigan. Hän esitti loisteliaita otteita myös Sveitsissä ja Itävallassa järjestetyissä EM-kisoissa.
”Se oli helvettiä. Se oli helvettiä kropalle, se oli helvettiä sielulle, se oli henkisesti helvettiä. Kaikki oli niin hirveää”, Ronaldo itkee.
Ronaldon kohtalo on jo herättänyt sympatiaa ympäri maailmaa. Lehden saamien tietojen mukaan varsin monet ihmiset toivovat hänen taittavan nilkkansa.

15 vastausta aiheeseen “Cristiano Ronaldo kertoo kauhunhetkistään ManU:n orjana”

Bröm bröm, Ronaldoja ei saa löydä. Lisää palloilla sohimista ja ilmalentelyä, niin on junteillakin jotain mistä puhua. Nurmen nuoleminen sallittava. Mjöhööh, mitä Keke sanoisi tähän?

Minunkin sympatiani ovat Ronaldon puolelta. Se on vaan hänen huonoa tuuria, että hän on tehnyt villi-ihmisten kanssa sopparin, jotka eivät tiedä miten asiat hoidetaan tällaisissa sivistysvaltioissa kuin Suomi.
Ronaldon kannattaisi nyt konsultoida tuossa sopimuksen purkamisasiassa vaikkapa meidän Nokian ex-johtajaa Isokalliota, joka saa noin 10 000 euroa taiteilija-apurahaa kuussa Nokialta joko elämänsä loppuun tai Nokian konkurssiin saakka.
Kyllä tuossa nyt selvästi Ronaldo on palkkakuopassa.

Todella törkeää. Itseänikin säälittää Ronaldon kohtalo, sillä mies ei kykene ostamaan uutta Ferraria edes joka viikko. Miten käy kaikkien niiden yksityissuihkukoneiden lentäjien, joille Ronaldolla ei ole varaa maksaa palkkaa? Eihän näillä lentopetrolin hinnoilla ole edes varaa lentää yksityisjeteillä. Strippareillekaan ei voi enää antaa kuin kolikkoja tämmöisillä palkoilla. Sääliksi käy.

Kaikkein pahinta on ne kaikkialta päälle käyvät tissit! Ei saa hetkeäkään rauhaa maitorauhasilta. ”Ja sitten kun vetää kovan rallin, ne kirjoittelee lehtiin, ne on niitä naivia ihmisiä…”

”Mitä väliä sillä on maksettiinko vapauttamisessa lunnaita vai ei, tärkeintä asiassa on kuitenkin että Ronaldo oli paitsiossa!”, kommentoi kohua kilpailevan sissiliikkeen (vai tissiliikkeen heh heh) Man Cityn edustaja Komentaja Robotti.

So not, eiks tuo Ronaldo olekin nee###i? Oikean maailmanjärjestyksen mukaanhan niiden kuuluukin olla orjia.

Ihan turhaan palkkasivat orjaksi! Jos C. Ronaldo osaisi pelata edes vähän palloa olisi Portugali jalkapallihien maailmanmestari ja portugalia puhuttaisiin koko maailmassa eikä vain puolessa siitä!
Jalkapallolla ei ole sinällään mitään tekemistä tämän kanssa koska jalkapallo on pyöreä!

Neiti Cristina esitti taas parhaat puolensa – olisi varmaan meikit sotkeentunu jos – kauhistus sentään – pallo olisi osunut _kasvoihin_!! Huhhuh – hyvä että sai ihanat kasvonsa pelastettua!
Vai saiko – oikeastaan tuossa neiti Cristina menetti kasvonsa lopullisesti; kyseessähän on _miesten_ peli jalkapallo, aggressiivin kontaktilaji, johon eivät tuollaiset pikkuneidit sovi… Mies ja jalkapalloilija kestää kyllä pallon osuman kasvoihin – jos menee taju niin sitten menee.
Oikeastaan kysymys kuuluu, onko neiti Cristina niin täynnä itseään, ettei niska taivu yhtään alaspäin – sehän saattaisi vaikuttaa nöyryydeltä..?
Yhdessä suhteessa Miss Cristina on maailman ykkönen – noin dorkaa ei jalkapallokentillä ole ennen nähty; ei muka tajunnut mikä oli virhe ja mistä kortti tuli.
Asiaan liittyen: saako mikään muu joukkue protestoida ManUn tavoin lähes jokaista itselle huonoa tuomiota, oli se kuinka aiheellinen tahansa – kuten tässäkin nähtiin?

i found this text by accident and i´m angrier than ever!! how dare you make fun of dear cristiano. he is more man and sexier than any of you guys.. or should i sat gays…. he is hot, really hot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Journalismia etäisesti sivuavia sähkeitä torstaiksi

Iran manipuloi ohjustekstiä - Iranin vallankumouskaartin maailmalle välittämät tekstit uudesta ohjuskokeesta ovat osoittautuneet vääriksi. Kaarti väittää Shahab-3-ohjuksen kantomatkaksi jopa 2000...

Close