Kategoriat
Kotimaa

Humoristinen t-paita ei johtanut yhdyntään

(HONGAT HUMAJAA) Pettymys on valtaisa, se paistaa kasvoilta kilometrien päähän: Matin hauska t-paita ei johtanutkaan yhdyntään Ilosaarirockin ensimmäisenä päivänä. ”This Panda Fucks On First Date” -paidan tarkoituksella päälleen valinnut Matti toivoi hupaisan sloganin houkuttavan himokasta naisseuraa, vaan toisin kävi.
”Tää on ihan tosi käsittämätöntä. Ei pysty vittu tajuun. Vittu mikä darra”, Matti analysoi tuntojaan.
Maailman säälittävimmän yhdynnän ennätystä viiden vuoden takaa hallussaan pitävä Matti ei ole kuitenkaan lannistumassa. Hän käy oksentamassa, nappaa jääkaapista uuden Karhu-pullon ja toteaa: ”Tänään pistän lisäksi roikkumaan tohon mahan päälle tekokyrvän.”
Kuka tietää – kenties onni suosii rohkeaa?

5 vastausta aiheeseen “Humoristinen t-paita ei johtanut yhdyntään”

”Mutta missä vitussa on klitoris?”, kiteytti, Ilosaaressa jo toista kertaa ollut, Kuhmolainen Markku ”Mad Dog” kaikkien poikamiesten huulilla olleen kysymyksen.

”Hei hän syntynyt on vauhti kallossaan, hei hei hei ja bensaa suonissaan” rallatteli Ilosaarirockista tavoitettu Aribert Heim ruiskuttaessaan festivaalialueen laidalla bensaa nuoren venäläisen sydämeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Cristiano Ronaldo kertoo kauhunhetkistään ManU:n orjana

(DONCHESTER) Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo on ensi kertaa puhunut julkisesti kokemuksistaan Manchester United -joukkueen orjana Britanniassa. Ronaldo purki sydäntään Punaisen Ristin...

Close