Kategoriat
Sähkeet

Päihdesähkeitä sunnuntaiksi

Hipiltä löytyi hassista – Poliisi takavarikoi viikonloppuna pidetyltä Konemetsä-festivaalilta runsaasti mietoja huumausaineita. Asiaa pidettiin yleisesti ihan vitun suurena ihmeenä. Poliisin mukaan Suomen päihdeongelmat on nyt kuitenkin ratkaistu, sillä yhdellä Pekalla ei enää ole yhtään hassista.
Baarista löytyi kännisiä – Helsingin Kalliossa sijaitsevasta anniskeluravintolasta löytyi viikonloppuna tehdyssä tarkastuksessa runsaasti humalaisia ihmisiä. Asiaa pidettiin ihan vitun suurena ihmeenä. Poliisin mukaan Suomen päihdeongelmat on nyt kuitenkin ratkaistu, sillä yksi Pekka voi hakea kaljaa kaupasta vasta sunnuntaiaamuna yhdeksältä.
Lainsäädännöstä ei löydy logiikkaa – Suomen eduskunnassa säädetystä alkoholi- ja päihdelainsäädännöstä ei ole pitkän aikavälin tutkimuksissakaan löydetty yhtään logiikkaa. Asiaa ei juurikaan ole ihmetelty. Poliisin mukaan Suomen päihdeongelmat on nyt kuitenkin ratkaistu, sillä yksi Pekka saa kumminkin hieman lievemmän tuomion jos on kännissä.

15 vastausta aiheeseen “Päihdesähkeitä sunnuntaiksi”

Tässähän on kovasti logiikkaa – kun Pekalla ei ole hashista eikä se saa kaljaa ennen aamuyhdeksää, niin Pekka saa edellisen yön tekosistaan tuomion raskaimman päälle ja pysyy pois kadulta pitempään.
Jos Pekalta kysytään (ja miksi ei kysyttäisi), niin kaikki on yhteiskunnan, hyväosaisten tai ainakin jonkun muun syytä, Pekan ei yhtään.

Pullamössösukupolvi taas valittaa kun ilkeä poliisi laittaa järjestykseen. MIHIN TÄMÄ MAA OLISI MENNYT JOS SOTA VETERAANIT EIVÄT OLISI TAISTELLEET??? MENKÄÄ ARMEIAAN.

Hälyyttävien päihdeuutisten takia Lehti teki Siwa-kauppojen myyjien keskuudessa tutkimuksen alkoholimyyntiä koskevien ohjeiden noudattamisesta. Vähittäiskaupoissa on tiskeillähän jo vuosikaudet ollut kaikille tutuksi tullut kyltti: ”Alkoholijuomien myyminen on kielletty 1. päihtyneelle, 2. alle 18-vuotiaalle, 3. velaksi”.
Kysyin Siwan kesätyöläisiltä, miten he ovat tätä ohjetta noudattaneet. Tulokset olivat hämmentäviä. Siwan kesämyyjistä 5% totesi: ”Ihku-daa! Siis jos mä haluisin lukee jotain kylttei tai muuta, mä menisin kouluu!” Loput 95% totesi noudattaneensä sääntöä täydellisesti, sillä yhdellekään alle 18-vuotiaalle humalaiselle ei ollut myyty olutta velaksi.
Toisessa Lehdelle tekemässäni tutkimuksessa haastatelluista 48% muisteli hassiksen tarkoittavan ”sitä vihreän liiton polliitikkoa”, 40% ”sitä piikitettävää LSD:tä tai muuta morffiinia” ja 12% tarjosi haastattelijallekin paukut jopostaan.
(Ja toimituksen tytöille tiedoksi, että meikä lähtee nyt jatkamaan ”haastatteluja” niiden 12% kanssa. Ja muistakaa sitten poistaa tämä kommentti tästä ennen julkaisemista.)

Oikaisu: Yleisessä tapauksessa Pekka ei voi hakea kaljaa kaupasta sunnuntaiaamuna yhdeksältä, vaan vasta kahdeltatoista. Siihen asti hänen on vääntäydyttävä huoltoasemalle asti, tai tyydyttävä hakemaan lisää hassista, jota saa toistaiseksi ympäri vuorokauden.

Näen nykyisen päihdelainsäädännön vakavana uhkana perinteiselle suomalaiselle shamanismille ja sen harjoittajille. Ei saa enää metsässä istua silokkia mussuttamassa vaan täytyy mennä kotaan karhuntaljan alle piiloon, ja sinnekin ne kytät aina löytää. On se saatana kumma! Viimeksi siat vei multa rummunkin.

Tässä on sitten tulos siitä, kun kaiken maailman ituhipit päästetään vaivoitta sivariin. Armeija pakolliseksi ilman muita vaihtoehtoja niin johan loppuvat huumeidenkäyttö.
Armeija toki saa annostella piriä, PAKON EDESSÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Humoristinen t-paita ei johtanut yhdyntään

(HONGAT HUMAJAA) Pettymys on valtaisa, se paistaa kasvoilta kilometrien päähän: Matin hauska t-paita ei johtanutkaan yhdyntään Ilosaarirockin ensimmäisenä päivänä. "This...

Close