Kategoriat
Sähkeet

Tourette-potilaiden kesäjuhlat päin vittua, saatana

(KONTIOJÄRVI) Touretten syndroomasta kärsivien kesäjuhlat päättyivät tiistaina yleiseen sanaharkkaan. Järjestäjien mukaan selkkaus sai alkunsa muutaman osallistujan keskinäisestä huutelusta, joka johti laajempaan käsirysyyn.
”Hevonvittu”, kommentoi organisaattori Martti Perkele.
Kuurojen kesäjuhlilla puolestaan ei ole toistaiseksi kuultu isommista välikohtauksista.

11 vastausta aiheeseen “Tourette-potilaiden kesäjuhlat päin vittua, saatana”

No mikäs VITUN uutisointi tämä nyt sitten oli! Aihe oli kyllä ihan SAATANAN kiinnostava, mutta toteutus aivan PERSEESTÄ ja kuin löysällä MULKULLA vedelty. Itse paikalla olleena voin VITTU todeta tilanteen SAATANAN vakavaksi.

Alan asiantuntijoiden VITTU! mukaan yleinen PERKELE! käsitys, jonka mukaan Touretten PASKAKYRPÄ! syndrooma oireilisi pelkästään HOMOPERSE! hallitsemattomana VITTUSAATANA! kiroiluna on täysin VISVAHUORA! perätön.

”On se nyt helvetti, että siististä kielenkäytöstä tunnettu Lehtikin on ryhtynyt viljelemään v-sanaa eli vittua artikkeleissaan. Tällainen peli vituttaa niin saatanasti”, kommentoi kesämökiltään aborttivideoiden ääreltä tavoitettu Päivi Räsänen (teokr.) Lehden Tourette-uutisoinnista noussutta aivan perkeleellistä kohua.

Äsch, nyt meni väärään reikään – tarkoitin tietenkin koproLAliaa. No, näitä lipsahduksia sattuu, etenkin näin freudilaisten kesäjuhlien aikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Johnny Depp pelastautui ammuskelulta – lue juttu!

(LIVOHKA) Näyttelijä Johnny Depp pelastui vain niukasti järkyttävästä ammuskelutapauksesta. Tähtinäyttelijän pelasti se, että hän oli vasta saapumassa elokuvansa kuvauspaikalle Los...

Close