Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Mannerheim harkitsee ehdokkuutta kuntavaaleissa

(OI MAAMME KEHITTYVIEN MAAKUNTIEN SUOMI) Sotamarsalkka C.G.E. Mannerheim ei sulje pois mahdollisuutta asettua ehdolle syksyn kuntavaaleissa Keskustan riveissä. Mannerheimin mukaan päätöksellä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä sen kanssa, että hänen elämäkertaelokuvansa saa rahoitusta Kehittyvien Maakuntien Suomi -yhdistykseltä.
”Katson, että minulla voisi olla vielä paljon annettavaa Suomelle, varsinkin sen maakunnille, jotka kehittyvät”, marsalkka sanoi.
Tulevan elokuvan juonesta ei toistaiseksi ole juuri annettu tietoja julkisuuteen. Maanantaina kuitenkin levisi huhu, jonka mukaan ainakin yksi kohtauksista käsittelisi aiemmin tuntematonta ns. kadonneen päiväkäskyn tapausta. Kyseisessä käskyssä Mannerheim luettelee Suomen intellektuellit, joista 2/3 on nimeltään Max Jakobson.
Puolestaan päätoimittaja Erkki Laatikaisen mielestä koko vaalirahoitusasiassa ei edelleenkään ole mitään uutisarvoista. Olennaisempana hän pitää kääpiöpinserin pentujen ensiaskelia.

6 vastausta aiheeseen “Mannerheim harkitsee ehdokkuutta kuntavaaleissa”

Myöntäkää vaan että olette saaneet Lehden paperiversion painamiseksi tukea sekä Riihi-säätiöltä että KMS:ltä. Nytkin köllöttelette ilmaisella Suomi-soffalla.

Viimeaikaisten paljastusten valossa on todennäköistä, että KMS on Mannerheimille pahempi vitsaus kuin PMS.
Kenties Marskin kannattaisi modernisoida nimensä muotoon cgi-Mannerheim tahi CG eMannerHeim.

Kriitikot ylistävät vielä 22. vuosisadalla elokuvan loppukohtausta, jossa Mannerheim antaa Riihi-säätiön pääkonttorin porealtaassa kuuluisan miekantuppi-päiväkäskynsä ja ratsastaa tämän jälkeen valkoisella suomenhevosella yksin vapauttamaan Lempäälän Ideaparkin vain koppalakki ja sapeli asustuksenaan.

Kehittyviä maakuntia valloittaneen Minnie Brayne -pelin tekijät ovat paljastaneet Mannerheim-elokuvasta tehtävän pelin speksejä. Taiteellista vaikutelmaa on haettu Tuntemattomasta sotilaasta – sekä Laineen mustavalkoisesta että Molbergin värielokuvasta – ja lopputuloksena on päädytty tarkkaan rajattuun, neliväriseen palettiin. Tämän juhlistamiseksi pelin nimi, Mannerheim Forever, on vaihtunut. CGA Mannerheimin julkaisuaikataulu pysyy samana, eli ”kun Vienan ja Aunuksen heimoveljiemme vapautus on valmis.”

En ole aikaisemmin toivonnut enempää että kotimaassa räjäytettäisiin jokin rakennus – saisi lukea Hesarin punaisesta yläpalkista muutakin kuin sitä Toivo Sukari kätteli Kiteen sosiaalisihteeriä, joka puolsi 4 ja puoli vuotta tapahtuman jälkeen Kalle Kuusiston taksimatkojen puolesta. (toim. huom.) Kalle Kuusisto asuu samalla aikavyöhykkeellä kuin Toivo Sukari.
Kirjoittaja kannattaa Keskustaa ja sen pyrkimyksiä kansallistaa nelostie maailman pisimmäksi perunapelloksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansa jyrähti – Sdp:n pääministerin pitää olla kuollut mies

(ILTALEHTI) Sdp:n puheenjohtajavalinnassa on tapahtunut hirvittävä vääryys, uskovat suomalaiset. Yli puolet Lehden internet-portaalissa mielipidekyselyyn vastanneista on sitä mieltä, että Sdp:n...

Close