Kategoriat
Politiikka

Kansa jyrähti – Sdp:n pääministerin pitää olla kuollut mies

(ILTALEHTI) Sdp:n puheenjohtajavalinnassa on tapahtunut hirvittävä vääryys, uskovat suomalaiset. Yli puolet Lehden internet-portaalissa mielipidekyselyyn vastanneista on sitä mieltä, että Sdp:n puheenjohtajan tulisi olla kuollut mies, joka ei ole Väinö Tanner, Kalevi Sorsa, Oskari Tokoi tai Rafael Paasio. Kyselyyn oli vastannut lauantaihin mennessä 333 ihmistä, joista suuri osa oletettavasti humalassa.
Asiantuntijoiden mukaan on täysin mahdollista, että Sdp ajautuu välittömästi valtataisteluun vastavalitun puheenjohtajan Jutta Urpilaisen ja jonkun kuolleen miehen välillä.
”Sdp:llä on vuosisatainen perinne puheenjohtajista, jotka ovat yleensä olleet ylipainoisia miehiä ja melko iso osa on tainnut kuollakin. Urpilaisen valinta on niin radikaali poikkeus, että se saattaa sotkea koko puoluekoneiston toiminnan”, sanoi nimettömänä pysynyt ylipainoinen mies, jonka työpaikkaa saattaa tai saattaa olla olematta Hakaniemessä.

9 vastausta aiheeseen “Kansa jyrähti – Sdp:n pääministerin pitää olla kuollut mies”

Merkittävä osa äänensä antaneista mitä luultavimmin on tarkoittanut Gustav Noskea. Mitä pidempään katselee Jutta Urpilaisen kuvaa, sen selkeämpi on yhdennäköisyys Nosken kanssa. Sitäpaitsi liike on tärkein, totesi aatetoveri Eduard Bernstein, joka on myös kuollut mies.

Saadaksemme totuudenmukaisen kuvan tilanteesta tulee mahdollisimman pian toteuttaa uusintakysely, jossa vastausvaihtoehdot ovat Jutta Urpilainen tai joku muu kuollut mies.
Edesauttaaksemme ehdotuksemme kuulemista maksamme Lehden toimitukselle 5 000 euroa. Tilillepanosta huolehti Jarmo Korhonen, eikä Matti Vanhanen missään tapauksessa tiedä asiasta yhtään mitään.
Tervetuloa Ideaparkiin!

Älkää demarit hätääntykö! Julli kuuli eilen baarista, että Urpilaisen valinnasta tuohtunut Kalervo Kummola loikkaa demareihin. Tai siis lyllertää.

Alan asiantuntijoiden mukaan vanhoillisemmat demaripuheenjohtajan valitsijamiehet ovat ajamassa tehtävään edesmennyttä Vladimir Iljitš Uljanovia (O.S. Lenin).

No onko se edes tarpeeksi täytetyn mursun näköinen? Jos ei, niin kauanko arvelette kuluvan ”Sirpa Pietikäinen”-ilmiöön?

Paheenjohtajavaalista seurasi heti urpiaisen kannattajien ja vastustajien välille joukkotappelu Kokkolassa. Isän eduskunnasta tippuminen poissaolokirjoituksen takia pari vaalikautta sitten kaivertaa näköjään edelleen mieliä.

Loistavaa, että saadaan uusi raato nokittavaksi! Olen varma, että Jutallakin on joko salarakkaus, salaraskaus, salaraiskaus tai salasairaus.
Käytämme tuttua protokollaa otsikoissa: 1. Tällainen on Jutta Urpilainen? 2. Naapurit: Sankari-Jutta pelasti enoni hukkumasta. 3. Jutan upeat kesävaatteet 4. Urpilainen kärysi ratista 5. Häpeä Jutta! 6. Salaloma – Jutta pakoilee toimittajia – katso kuvat. 7. Pöhöttynyt Jutta: ”Nyt loppui juominen, saunominen ja salkkareiden katselu”. 8. Hoikistunut Jutta: Katso seksikkään bikinikuvat. Tätä jatkamme kunnes Nykäsestä tai Kimistä saadaan taas juttua tai Kari Tapio saa infarktin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansalaisjournalismia: Titanic saapuu sittenkin satamaan

(BOLLYWOOD) Lähes vuosisata sitten jäävuoreen törmännyt Titanic on vihdoin seilaamassa satamaan pienistä vastoinkäymisistä huolimatta. Korjauskelvottamaksi vauritoitunut alus tullaan yllättäen sijoittamaan...

Close