Kategoriat
Kotimaa Talous

Paikallinen mies hämmästyi sijoitusklubin katoamisesta

(MOVE EIKÄKU WINCLUB EIKÄKU TERNIMAITO) Jurmolainen piensijoittaja Kyösti Saippuakauppias otti hämmentyneenä vastaan tiedon internetissä toimineen sijoitusklubi WinCapitan sivuston katoamisesta.
Saippuakauppias jää kuitenkin toiveikkaana odottamaan työttömyyskorvauksista säästämälleen 20 000 euron sijoitukselle luvattua noin kahden miljardin prosentin tuottoa. Hänen mukaansa lupaukset pitävät.
”Tällä kertaa tämä toimii. Ihan varmasti toimii. Aina ennenkin on toiminut. Kertaku inter netin keskustelu palstalla niin sanottiin”, Saippuakauppias pohtii ainakin tuhannen euron arvoista maastopyöräänsä korjaten.
Saippuakauppias myös hämmästelee mediassa käytävää rehellisten yrittäjien parjauskampanjaa. Hän arvelee, ettei Suomessa katsota hyvällä toisen menestymistä.
”Hyvä ja ainut ystäväni, kolmannen portaan liigalisenssijohtaja Veikko Pyramidi ainakin ajelee isolla Mersulla. Olen kuvankin nähnyt tai ainakin kuullut. Kateellisia olette vaan”, hän sanoo Panaman suuntanumeroa etsiskellen.

Yksi vastaus aiheeseen “Paikallinen mies hämmästyi sijoitusklubin katoamisesta”

Joo, hyvin pukkaa rahaa tämä, bonarit kun tulee tuplana eläkeläisistä. Melkein kuin autolla ajaisi päältä, niin hyvältä se tuntuu!
Paitsi ettei sakkoja tarvii maksaa, hähää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ruotsin kuningas vierailulle Helsinkiin

(HELSINGFORS) Ruotsin kuningas Kaarle XVI vierailee huomenna Helsingissä. Ruotsalaisten tiedotusvälineiden mukaan hänen kuninkaallinen korkeutensa aikoo vierailun aikana tehostaa suomalaisten talonpoikien...

Close