Kategoriat
Kansalaisjournalismi

Kansalaisjournalismia vko 12: Marsalkka Mannerheim pyysi julkisesti anteeksi homokohua

(HIETANIEMI) Marsalkka Mannerheim pahoitteli ensimmäistä kertaa käytöstään homokohussa perjantain vastaisena yönä makuuhuoneessaan pidetyssä tiedotustilaisuudessa. Kertomansa mukaan marsalkka suhtautuu ihmisiin yleensä luottavaisesti, mutta tällä kertaa hän myöntää olleensa liian sinisilmäinen.

”Pyydän anteeksi Suomen kansalta ja suomalaiselta medialta. Jos olisin tiennyt, että puoli vuosisataa sitten kuolleen upseerin ja herrasmiehen viehtymys toisiin herrasmiehiin peittää alleen esimerkiksi uutiset hallituksemme riittämättömästä panostuksesta kansainväliseen kehitysapuun, en olisi ollut homo”,
Mannerheim tilitti häpeissään ja silitti peitonreunaa.
Marsalkka ei kuitenkaan aio jättää tasavallan presidentin tehtävää kohun vuoksi, sillä hän erosi virasta jo vuonna 1946. Eron jälkeen Suomen bruttokansantuote on kasvanut huimasti, mikä ei entisen valtionhoitajan ja presidentin mukaan silti oikeuta hallitusta lipsumaan EU:ssa sovitusta kehitysyhteistyöosuudesta. Homokohu on Mannerheimin omien sanojen mukaan paljastanut todelliset ja epätodelliset ystävät.

”Vaikeimpina hetkinä olen joutunut myöntämään, että tämä ihana kirgiisinuorukainenkin on vain nukke”
, kuiskasi herkistynyt Mannerheim.
(Jutun kansalaistoimitti Mahtisonni.)

9 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismia vko 12: Marsalkka Mannerheim pyysi julkisesti anteeksi homokohua”

Ei marskilla sattuis olemaan mitään tekemistä Palmen murha-aseen kanssa? Ehtikö marski saada paavilta viimeisen voitelun? Onko Helmenkalastaja sukua marskille?

Viimeisimmän uutisen mukaan Mannerheim on lupautunut kantamaan ristiä Kanervan kanssa pääsiäisenä Turussa. Lausunnossaan hän sanoo, että tämä on vähin, mitä hän voi tehdä suomalaisten sotaveteraanien puolesta ja Suomen ulkopoliittisen uskottavuuden suhteen.

Pyydan noyrimmaksi anteex, luin juuri wikista etta M on vapaamurari, Jutsku, Svenskatalande battre folk , homo och och och…..

Marski joutunee tulevaisuudessa pyytämään anteeksi myös sitä, ettei itse ole nukke, että Nils Holgersson oli animaatio ja että ei kyennyt voittamaan oravaa maissinviljelyn EM-kisoissa. Marskin virallinen tiedottaja on kertonut, että marski on lähettänyt virallisen anteeksipyynnön, koska on virallisesti pyytänyt anteeksi. Tästä tiedottaja on pahoillaan, mitä marski pyytää anteeksi.
Helsingin Sanomiinkin kirjoittanut historiantutkija, urologi ja alikersantti Media Kärpänen-Härkänen ehti jos syyttää Mannerheimia, koska tämä oli. Marski pyysi anteeksi, koska.

Hyvä että asia saatiin selväksi. Olisi kannattanut silloin aikanaan ajatella kyllä vähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen mies hämmästyi sijoitusklubin katoamisesta

(MOVE EIKÄKU WINCLUB EIKÄKU TERNIMAITO) Jurmolainen piensijoittaja Kyösti Saippuakauppias otti hämmentyneenä vastaan tiedon internetissä toimineen sijoitusklubi WinCapitan sivuston katoamisesta. Saippuakauppias...

Close