Kategoriat
Kulttuuri Sähkeet

Jyrki Hämäläiselle uusi tapaaminen Elviksen kanssa

(PAREMPI KYYTI) Kirjailija, Suosikki-lehden ex-päätoimittaja ja suomalaisen populaarikulttuurin legenda Jyrki Hämäläinen tapaa rockin kuninkaan Elvis Presleyn toistamiseen. Tapaaminen sovittiin yllättäen myöhään eilisiltana. Miesten edellisestä tapaamisesta on kulunut jo vuosikymmeniä, joten tapausta voidaan pitää varsin merkittävänä.

9 vastausta aiheeseen “Jyrki Hämäläiselle uusi tapaaminen Elviksen kanssa”

Positiivisin uutinen pitkään aikaan. Kaikkien jumalien siunausta molemmille. Toivottavasti siellä jossain on hyviä kuntoklubeja ylipainoa vastaan.

Tarkoittaako tämä siis sitä, että myös Jyrki Hämäläisen kuolema on lavastettu ja mies onkin paraikaa matkalla Guatemalaan golffaamaan Elviksen, Jeesuksen ja Hitlerin kanssa?

Alan asiantuntijoiden mukaan hiljattain edesmennyt taiteilija Leskinen kommentoi tapahtunutta sanoin ”Älkää /%/(!!! tyrkkikö siellä takana!”

Päästäisen aikana bileet Golgatalla, featuring Jyrki-boy, Arthur Clarke ja sejokuidolstähti joka oli suomenparaslaulaja

Valittaisin asiavirheestä. Siis Elvishän on odottanut kainalot kosteina, että lähtisi Hämäläisestä henki, että voisi muille taivasheeboille kehuskella tavanneensa ”Hämyn” kahdesti.

> Positiivisin uutinen pitkään aikaan.
> Kaikkien jumalien siunausta molemmille.
> Toivottavasti siellä jossain on hyviä kuntoklubeja ylipainoa vastaan.
Ehei, ne on helvetin puolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansalaisjournalismia vko 12: Marsalkka Mannerheim pyysi julkisesti anteeksi homokohua

(HIETANIEMI) Marsalkka Mannerheim pahoitteli ensimmäistä kertaa käytöstään homokohussa perjantain vastaisena yönä makuuhuoneessaan pidetyssä tiedotustilaisuudessa. Kertomansa mukaan marsalkka suhtautuu ihmisiin yleensä...

Close