Kategoriat
Kotimaa

JSN pelasti Suomen feministeiltä

(LAASANEN) Julkisen sanan neuvosto on täyttynyt kiitollisten kansalaisten lähettämistä onnitteluviesteistä. Kansa aina ylintä valtiojohtoa myöten on huojentunut siitä, että neuvosto on ripeällä toiminnallaan estänyt feministien vallankaappauksen sekä mediassa, yhteiskunnassa että koko tunnetussa maailmankaikkeudessa.
”Alkoi näyttää huolestuttavasti siltä, että ämmä olis pitänyt kerran viikossa päästää olohuoneen puolelle mutta onneksi tällaiselta säästyttiin. Öhö öhö pillu pillu”, totesi keskiverto internetin keskustelupalstan kirjoittaja Finninaama Vanhapoika.
JSN antoi keskiviikkona armoniskun vallanhimoiselle, miehiä vihaavalle, pesää antamattomalle ja mediaa, kouluja, koteja, avaruutta, historiaa ja tulevaisuutta uhkaavalle feministiblokille huomauttamalla Helsingin Sanomia hyvän journalistisen tavan rikkomisesta eduskunnan ahdistelukohua käsitelleessä jutussaan.
Kansan mukaan nyt voidaan viimein palata normaaliin järjestykseen eli hakkaamaan vaimoa.
”Feministikampanja…tietty agenda…ääriliike…ynynynyy saispa edes joskus. Nuorten miesten henkinen tila…tilaus perutaan heti…kyllä mulla on naisia yhy yhy yhy sais nyt edes kerran saatana. Viu viu viu”, perusteli kantaansa älykkäästi toinen kirjoittaja Juha Omakäsi.
Lehden haastattelemat asiantuntijat kommentoivat keskustelua toteamalla, että internetiin pääsy on tehty Suomessa aivan liian helpoksi ja halvaksi.

6 vastausta aiheeseen “JSN pelasti Suomen feministeiltä”

Suosittu ravintola Alcatraz haluaisi juhlia Minna Cuntin päivää vastedes useamman kerran vuodessa. Paikalta löydetyt 87 poliisia ja 78 naista, joiden epäillään olleen ulkomaalaisia sen takia, etteivät puhuneet suomea ja olivat kotoisin rajojemme ulkopuolelta, pitävät ajatusta oikeanlaisena. Poliisit haluaisivat ratsata paikan niin ikään useammin ja päästä käsiksi todistusaineistoon sekä takavarikoida rikoksentekovälineet.

Alan asiantuntijoiden mukaan inttter Netit tekee niinku tymäks. Öhö öhö pillu.

Hesarin NYT-liite suositteli pari viikkoa sitten kaikkien kollikissojen munien leikkaamista. Mitä seuraavaksi? Onko HS:n ’mies’toimittajissa enää munaa, vai viedäänkö heitä kuin mummo kuoriämpäriä vessan taa…?

Satiiri toimii parhaiten silloin, kun kirjoittaja suhtautuu aiheeseen itse kiihkottomasti. Nyt tämä teksti on kuin jonkun Minttu Hapulin kirjoittamaa (onko muuten?) ja alkuperäinen asiasisältökin ymmärretty päin honkia. Huti. Sori vaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jyrki Hämäläiselle uusi tapaaminen Elviksen kanssa

(PAREMPI KYYTI) Kirjailija, Suosikki-lehden ex-päätoimittaja ja suomalaisen populaarikulttuurin legenda Jyrki Hämäläinen tapaa rockin kuninkaan Elvis Presleyn toistamiseen. Tapaaminen sovittiin yllättäen...

Close