Kategoriat
Kotimaa

Ruotsin kuningas vierailulle Helsinkiin

(HELSINGFORS) Ruotsin kuningas Kaarle XVI vierailee huomenna Helsingissä. Ruotsalaisten tiedotusvälineiden mukaan hänen kuninkaallinen korkeutensa aikoo vierailun aikana tehostaa suomalaisten talonpoikien verotusta ja parantaa sisämaan tiestöä. Todennäköisesti hän myös laittaa alulle sotaretken Novgorodiin.
Kaarle XVI korosti alkuviikosta pitämässään puheessa, että Novgorodin merkitys kaupan keskuksena on kasvanut huomattavasti sen jälkeen, kun mongolit tuhosivat Kiovan. Vierailunsa aikana hän on ilmoittanut tapaavansa myös suomalaisia partiolaisia.

6 vastausta aiheeseen “Ruotsin kuningas vierailulle Helsinkiin”

Ruotsin kuningas on Hänen Majesteettinsa, ei hänen kuninkaallinen korkeutensa. Arvon persjalkaisten apinoiden tulisi oppia oikeat puhuttelutavat.

Köyhää, köyhää… Muutama tällainen juttu lisää, niin Lehti on samaa tasoa Iltasanomien kanssa.

Tampereella kyllä, mutta helsinkiläiset sanovat fasaani. Kaarle, oikealta nimeltään Carl IV A Mowgli, on Carl Gustaf Mannerheimin reinkarnaatio. Sotaretki Novgorodiin on vain peitetarina, kentaurimme laukkaa itään miekka paljastettuna täysin henkilökohtaisista syistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Dalai-laman ei uskota leviävän Suomeen

(DHARAMSHALA) Tiibetin uskonnollisen johtajan dalai-laman erouhkaus on saanut suomalaiset sijoittajat varpailleen. Analyytikot eivät kuitenkaan usko dalai-laman saapuvan lähiaikoina Suomeen maailmalla...

Close