Kategoriat
Talous

Dalai-laman ei uskota leviävän Suomeen

(DHARAMSHALA) Tiibetin uskonnollisen johtajan dalai-laman erouhkaus on saanut suomalaiset sijoittajat varpailleen. Analyytikot eivät kuitenkaan usko dalai-laman saapuvan lähiaikoina Suomeen maailmalla havaituista synkistä ennusmerkeistä huolimatta.
”Missään nimessä dalai-lamaa ei Suomessa tulla näkemään. Pahimmillaan edessä voi olla dalai-taantuma, arvioi pörssianalyytikko Merirosvo Persnaama OKO:sta.
Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etla pitää Persnaamankin arviota turhan pessimistisenä. Laitos katsoo, että dalai-laskusuhdanne on todennäköisempi vaihtoehto, ja kaikkein luultavimmin edessä on vain dalai-lyhyehkö kasvuvauhdin hidastuminen josta markkinat selviävät jos valtio ystävällisesti auttaa eiksjuu.
Kiina puolestaan esittää Tiibetin uudeksi johtajaksi ihan vaan sattumalta ojasta löydettyä inkarnaatiota dalai-haistakaavittua.

6 vastausta aiheeseen “Dalai-laman ei uskota leviävän Suomeen”

Alan asiantuntijoiden mukaan edessä on silti vähintäänkin dalai-asuntojenhinnanlasku joka johtanee rakennusalan dalai-kausityöttömyyteen.

My my my Dalai-lama!
Why why why Dalai-lama?
Mikäli vanha kääpä ottaa lopputilin, seuraavaksi laamaksi suosikkimme on 10-ottelun olympiavoittaja 1984, Francis ”Daley” Thompson. Näin tästä supermiehestä tulisi Tiibetin ensimmäinen Daley-lama.

OKO on nykyään Pohjola Pankki erikseen ja ilman yhdysviivaa. Yhdysvaltain keskuspankin johtajan Ben Bernanken mukaan Yhdysvaltoja uhkaa dalai-vetäkää vittu päähänne ja paetkaa vuorille.

Kiinalaisten ojanpohjapulsuinkarnaatiovaihtoehtolama on myös samalla ”Jaws” -inkarnaatio, Dalai Haista kaavittu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Sihvonen: Marski valmis maajoukkueen peräsimeen

Asiantuntija Petteri Sihvonen arvioi Lehdelle, että Mannerheim tekee lähiaikoina paluun maajoukkueeseen Petteri, marsalkka otti vakuuttavan voiton kirgisialaisesta. Miten sinä näit...

Close