Kategoriat
Muut

Gary Gygaxin osumapisteet nollille

(WATERDEEP) 20. tason taistelija-pappi Gary Gygax on kuollut. Gygaxin osumapisteet putosivat nollaan viime viikon puolivälissä ankaran mörköpeikkoja, okrahyytelöä ja mustaa lohikäärmettä vastaan käydyn taistelun tuoksinassa. Silminnäkijöiden mukaan syynä oli Gygaxin epäonnistunut pelastusheitto (Con, -2).
”Hän luotti aina viininpunaiseen d20-noppaansa, mutta nyt se vieri nurkkaan”, sanoi Gygaxin asetoveri, 15. tason kääpiösoturi Golain.
Toistaiseksi ei tiedetä, mitä tapahtuu Gygaxin mittavalle omaisuudelle, johon kuuluvat mm. sotavasara +4, ketjupaita +2, toistakymmentä parannusjuomapulloa, 15 jalkaa köyttä, paalu, talvihuopa ja kiipeilykoukku.
Luotettavien tietojen mukaan Gygax olisi jo kumittanut vanhan hahmolomakkeensa ja suunnitellut seuraavaksi inkarnaatiokseen haltiavelhoa.
”Hei jätkät, 3d6+1 per arvo, kolme sarjaa, muuttaa saa suhteessa 1:2, vai?” Gygaxin kerrottiin lausuneen viime sanoikseen.

6 vastausta aiheeseen “Gary Gygaxin osumapisteet nollille”

Mustainmaalaisilta saamani Helmet of Indifference +6 auttoi minut yli tämän tuskantäyteisen uutisen. Itse asiassa Garyn on jo nähty teleportaavan Lielahden S-Marketin oluthyllyjen edestä tuntemattomaan paikkaan useita mäyräkoiria mukanaan.

Tissit, tissit ja tissit. Lisäksi tissit tisseillä ja tisseillä. Ei muuta kiitos. Tissit.

Mutta löytyikö Yendorin amuletti? Kuinka monta $ oli saatu? Mikä antoi viimeisen iskun? T, j vai D? Missä oli / (F-Wand of Death) kun sitä tarvittiin?

Mä laitan kyllä rogugrouppiin hunun tai warrun leader of the packin sijaan, Battleshout ja TSA vs joku kämänen 3 crit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti 25 vuotta sitten: Matti Vanhanen vitsituulella

(MUURAME) Nuoren Keskustan Liiton puheenjohtaja Matti Vanhanen on tavattu vitsituulella. Puheenjohtaja Vanhanen oli kertonut keskustan nuorisojärjestön talviriehassa vitsin Pikku-Kallesta maito-ostoksilla....

Close