Kategoriat
Arkisto

Lehti 65 vuotta sitten: Häirintäskandaali ravistelee Päämajaa

(MIKKELI) Maakunnan mies, iältään keski-ikä plus, kalapuikkoviiksi-sektori. ”Marsalkan sauva” ja ”miekantuppipäiväkäsky”.
Nämä sanat nousevat esiin, kun marsalkka Mannerheimin esikunnan nuoret luutnantit kuvailevat huonosti käyttäytyvää esimiestään. Seksuaalisesti ahdistaviksi koetut katseet ja törkypuheet ovat arkipäivää – samoin kopelointi. Kahden kesken marsalkan kanssa karttahuoneeseen joutumista pelätään.
Tilanteen korjaamiseen ei ole todellisia keinoja, sillä leimautumisen pelko estää avoimen keskustelun. Uhreiksi joutuneet nuoret miehet eivät halua esiintyä jutussa omilla nimillään.
”Vittu, siinä ei odotettaisi edes kenttäoikeuden päätöstä. Se on nappi otsaan heti, jos nimeni paljastuu”, kuvailee eräs Lehden kyselyyn vastanneista nuorista esikuntaupseereista vaikeaa asemaansa.
Syytetyn penkillä ei kuitenkaan ole sotamarsalkka yksin. Häiriköinnin jatkumisen on mahdollistanut osaltaan Mannerheimin asema asevoimien komentajana sekä tämän 1940-luvun asenneilmapiirin heteronormatiivinen vanhakantaisuus ja sen synnyttämä vaikenemisen kulttuuri.

4 vastausta aiheeseen “Lehti 65 vuotta sitten: Häirintäskandaali ravistelee Päämajaa”

Stadilainen mielialalääkkeitä napsiva joutokansalainen, opiskelijakuppilassa kaljaa lipittävä tyhjätasku, huomionkipeä wannabe-taiteilija jonka tekninen osaaminen on sitä luokkaa että minkään luomuksen sisältö ei aukea ilman näyttelyluetteloa/käsiohjelmaa, iältään kolmenkympin nurkilla oleva fyysisesti rappeutunut vaihtoehtokulttuureja harrastava ihmisraunio. Nämä sanat nousevat esiin suomalaisen korkeakulttuurin julkisuushakuisista tunareista ja heitä liehittelevistä ns. älyköistä. Julkisuus ovat tärkeintä, sisällöllä ei ole niinkään väliä kunhan keskustellaan, ja puppugeneraattori tuottaa puhetta ja tekstiä ilman tietotekniikkaakin.
Tilanteen korjaamiseen ei ole muita keinoja kuin nappi otsaan, suolle kuokkimaan tai Vorkutaan ulkoilmaleirille pahimpaan pakkasaikaan, arvioivat uhreiksi joutuneet ns. tavalliset kansalaiset.
”Vittu, nuokin saavat taas itsepäisyyspäivänä prenikoita ja joku noista on 30 vuoden päästä presidentti, komissaari tai ministeri”.

Häpeällistä, miten Suurta Johtajaamme saa mustamaalata näin ilman joutumista teloitetuksi! Missä on oikeusvaltio, kun tällaiset nulikat saavat hyppiä Isä Auringon haudalla? Mannerheim oli hieno mies ja tämän kansakunnan suuri johtaja, eikä hänen miesmakuaan tule kenenkään aliarvioiman!
Ei olisi vielä neljäkymmentä vuotta sitten saanut tällaista roskaa julkaista. Silloin oli sentään vielä ihmisyys arvossaan, ja olisi tällaiset pilallehemmotellut nykytaiteilijat myyty suojelusta vastaan Siperiaan.

Kovempaa provoilua vaan kehiin, ei lahtarikenraalin ihailijoita näin vähällä provosoida. Pedofiliaa, paskansyöntiä ja mummojen anaaliraiskauksia. Vai oletteko munattomia villatakkimerkonomeja?
Päätän palauteeni ytimekkäästi. Kuskaa napalmia, perkeleen piimäviikset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Gary Gygaxin osumapisteet nollille

(WATERDEEP) 20. tason taistelija-pappi Gary Gygax on kuollut. Gygaxin osumapisteet putosivat nollaan viime viikon puolivälissä ankaran mörköpeikkoja, okrahyytelöä ja mustaa...

Close