Kategoriat
Politiikka Sähkeet

Kanerva myöntää: "En saanut"

(HELSINKI) Ulkoministeri Ilkka Kanerva on myöntänyt, että huolimatta kypsästä 60 vuoden iästään, hallituspaikastaan ja vittu kahdestasadasta tekstiviestistä hänen ei onnistunut saada pillua tanssija Johanna Tukiaiselta.
”Kyllä tässä alkaa usko suomalaiseen politiikkaan horjua. Meille uskoteltiin, että valta kiihottaa naisia, mutta toisinpa näköjään kävi”, valitteli Kanerva tekstiviestissään Lehden ilmoitusmyyjä-sihteerille.
Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen aikoo ”niin vittuilla tästä” puoluetoverilleen Kanervalle vielä tämän viikon aikana.

11 vastausta aiheeseen “Kanerva myöntää: "En saanut"”

Tissejä en ole nähnyt, enkä tiedä niistä mitään, mutta eikös Selin-Diolla ollutkin se kappale Holy Diver? Sehän löytyy myös Titanic-leffasta… vai oliko se Estonia-onnettomuuden tutkimusraportin musiikkivideo?

Me kaikki puolueessa luotimme Ileen, mutta nyt on luottamus poliittisen järjestelmän tehoon ja nakumalleihin mennyt.

Yks lämmittelee, toinen käy oikeutta siitä saiko vai eikö ja Pentti haluaisi olla ilman. Ei ole helppoa olla mukana politiikassa.

Olen old-skool ”tissit mainittu” -mainitsijana todella pettynyt siihen, että viestilleni annettiin reilusti punaista alaspäin-peukaloa.

Tekstiviestikohusta huolimatta hallitus nauttii Ilkka Kanervan luottamusta.

Olen erittäin huolestunut verorahojen käytöstä. 200 tekstiviestiä! Hirvittävää yhteiskunnan varojen tuhlausta!
Olisi ile edes ajanut 20 kertaa Johannan kämpälle taksilla soittelemaan ovikelloa! Sentään olisi vähän veronmaksajien rahoja säästynyt!
200 tekstiviestiä! Ei ihme, että tulee lama ja maailmantalous romahtaa.

Kamalaa tietoväylien tukkimista, tollanen 200 viestiä! Olisi pitänyt ymmärtää akan antaa aiemmin, tässä riskeerattiin jo henkiä. Mitäs jos ydinvoimala olisi räjähtänyt? Ei olisi tullut tieto ajoissa perille kun tukitaan näkymättömiä tekstiviestiröörejä 200:lla viestillä. Hyi olkoon, pitäisi kyllä tuntea vastuunsa jokaisen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti 65 vuotta sitten: Häirintäskandaali ravistelee Päämajaa

(MIKKELI) Maakunnan mies, iältään keski-ikä plus, kalapuikkoviiksi-sektori. "Marsalkan sauva" ja "miekantuppipäiväkäsky". Nämä sanat nousevat esiin, kun marsalkka Mannerheimin esikunnan nuoret...

Close