Kategoriat
Kulttuuri

Renny Harlin katkera Oscar-valinnoista sekavassa uutisessa

(SELIN KAMERAAN) Elokuvaohjaaja, taiteilija Renny Harlin on edelleen pettynyt Oscar-palkintojen jakoon. Harlin ei voittanut muun muassa elämäntyöpalkintoa, parasta sovitettua käsikirjoitusta, parasta äänileikkausta tai parasta tuotesijoittelua, joka meni aina luotettavalle Kia Pro cee´d -autolle: sillä Samizdat-konsernikin ajaisi, jos osaisi sen taivuttaa tai ääntää.
”Kia on hieno automerkki, kohtuuhintainen ja vähäpäästöinen. Mieleni tekee posauttaa sellainen mieluiten Ambomaalla”, ruudinkatkuinen Harlin sanoo kortista lukien ja räjäyttää kupin kahvia.
Valinnoista suivaantunut Harlin aikoo viettää koko seuraavan vuoden kotonaan paistellen hampurilaisia, räjäytellen naapureita ja nauttien hyvien ystävien seurasta. Televisioon hän ei aio koskea edes sytytyspanoksella, vaan ajaa trinitrotolueenilla lastatulla Kia cee’d -autolla kohti sekavaa uutistekstiä.
”Se on tullut minulle melkein tavaksi. Silloin kun olen kasiaisia keräämässä, sillä olen nähnyt Tauno Palonkin tekevän niin”, savun peittämä Harlin lukee korteista ja hivelee pyroteknisiä vimpaimia ennen kuin ajaa uudenkarhealle ja sporttisella Kia see-ee-ee-yläpilkku-teinislut-deekuppi-iällään kohti auringonlaskua ja täydellisen turhaa kuvituskuvaa järkyttävän sotkuisessa tekstissä.
paivirasanen.jpg

3 vastausta aiheeseen “Renny Harlin katkera Oscar-valinnoista sekavassa uutisessa”

”Kauhu tulee syvältä – Renny Harlin elokuva” miten mainostettaain Deep Blue Sea elokuvaa taannoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kanerva myöntää: "En saanut"

(HELSINKI) Ulkoministeri Ilkka Kanerva on myöntänyt, että huolimatta kypsästä 60 vuoden iästään, hallituspaikastaan ja vittu kahdestasadasta tekstiviestistä hänen ei onnistunut...

Close