Kategoriat
Politiikka

Suuri Cthulhu ennakkosuosikkina SDP:n puheenjohtajakisaan

(R’LYEH, VARSINAIS-SUOMI) Kilpailu SDP:n puheenjohtajuudesta käy kiivaana. Lehden keräämien tietojen mukaan paikkaa tavoittelee jopa puolenkymmentä ehdokasta. Ennakkosuosikiksi puolueväen piirissä nimetään useimmiten suuriin muinaisiin lukeutuva hullu jumalolento Suuri Cthulhu.
Cthulhu nousi kisan eturiviin syötyään nykyisen puheenjohtajan Eero Heinäluoman Turussa iltapäivällä. Samalla hän raunioitti yli puolet koko kaupungista.
Politiikan asiantuntijat uskovat, että Cthulhun puheenjohtajuus voisi nostaa merkittävästi demarien kannatusta. Hänen arvellaan tuovan kaivattua tuoreutta puoluejohtoon ja hänen karismansa uskotaan vetoavan varsinkin nuoriin ja naisiin.
Ensi töikseen Cthulhu aikoo tuhota suuren osan koko Länsi-Euroopasta. Jos eloonjääneitä on, heidät orjuutettaneen yhdessä muun maailman kanssa.

4 vastausta aiheeseen “Suuri Cthulhu ennakkosuosikkina SDP:n puheenjohtajakisaan”

Demarien tulevaisuusfoorumin monissa puheenvuoroissa tuli toisaalta esiin se, että Cthulhun ajattelutapoja ja toimintatapoja pidetään jäykkinä ja politiikkaa varovaisena. Ehdotettu puolueohjelma ei ole muuttunut sataan vuoteen eikä Cthulhu itse tärise tai mahdu sisälle.

Sisäpiirin lähteiden mukaan Eero Heinäluoma ehti sanoutua irti puolueensa puheenjohtajakisasta ennen Suuren Cthulhun rohkeaa vaaliliikettä. Syyksi Heinäluoman sanotaan mumisseen: ”Koen epäonnistuneeni viemään SDP:tä näkyvälle paikalle julkisten ahdistelijoiden listalla. Henkilökohtainen panokseni jäi tässä aivan liian pieneksi.”
Tämä jäi Heinäluoman viimeiseksi julkilausumaksi ja sitä suunniteltiin tämän hautakiveen. Lause todettiin hieman pitkäksi ja hautakiveen päätettiin kirjoittaa viimeinen, epävirallinen, lausunto: ”Ai saatanan perkele.”

Suuri Cthulhu on juoninut SDP:ssä jo pitkään, punapääoman hävittäminenkin onnistui muutamassa vuodessa. Mahtaako Sunkku vieläkään aavistaa että oli vain Cthulhun sätkynukke, vaikka luuli itse olevansa manttelinperijä.
Kun SDP:n nuoriso-osastossa ei ole kuin eläkeikää lähestyviä, niin kyseessä on vain armonisku. Seuraavana huomio kohdistuu sellaisiin järjestöihin joissa on paljon aktiivista nuorisoa, joten keppanajugendia todennäköisempää on että kettutytöt, anarkistit, greenpieceläiset ja maan ystävät kootaan yhden lipun alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden tasa-arvopalkinto Iltalehteen

(TAVARAHISSI) Suomen ja maailman johtava internet-uutispalvelu Lehti on myöntänyt vuoden ensimmäisen journalistipalkintonsa. "Ja sitäpaitsi se kerjäs sitä" -tunnustus annetaan Iltalehden...

Close