Kategoriat
Kulttuuri Muut

Lehden tasa-arvopalkinto Iltalehteen

(TAVARAHISSI) Suomen ja maailman johtava internet-uutispalvelu Lehti on myöntänyt vuoden ensimmäisen journalistipalkintonsa. ”Ja sitäpaitsi se kerjäs sitä” -tunnustus annetaan Iltalehden Leeni Hoimelalle asiantuntevista ja rakentavista lausunnoistaan.
Lehden palkintoraadin mukaan ”on virkistävää nähdä, miten nainenkin voi osallistua naisten esineellistämiseen ja muuntamiseen miehisen himon objektiksi täysin rinnoin ilman mitään rasittavaa sukupuolista pakkosolidaarisuutta”. Ratkaisevana tekijänä pidettiin Hoimelan vankkaa ja perusteltua mielipidettä, jonka hän esitti Iltalehden Eri mieltä! -palstalla perjantaina 9.2.
”Ja ennen kuin feministisiipi repii loputkin nappinsa auki, käsi sydämelle naiset: jos kaula-aukko on navassa eikä se ole tilanteen mukaista (lue:ammatti ei ole strippari) on ihan turha väittää, etteivätkö tissit olisi tarkoitettu myös muiden ihailtaviksi. Jos eivät olisi, push upit olisi voinut jättää kotiin ja napittaa paidan ylös asti.”
Raati katsoo, että Hoimela ihailtavasti tuo esiin sen yhteiskunnallisen tosiseikan, ettei nainen saakaan pukeutua muuten kuin muodottomiin nilkkamittaisiin kolttuihin, sillä muutenhan hän olisi huora, jota voi käyttää hyväkseen jos mielii. Raati huomauttaa, että oli korkea aika nostaa kissa pöydälle ja tunnustaa avoimesti, että nainen ei voi eikä saa pukeutua kuin miestä varten ja tätä miellyttääkseen.
”Kiitämme erityisesti sitä, että toimittaja onnistuu nokkelalla ja tekstuaalista taituruutta osoittavalla tavalla implikoimaan, että feministit ovat turhanpäiväisiä tyhjänniuhottajia, joille pitää lähinnä hihitellä.”
”Ja sitäpaitsi se kerjäs sitä” -palkinnoksi raatilaiset lupaavat tuijottaa tissejä aina kun mahdollisuus tulee.
Kirjottajiensa korkeaa journalistista osaamista esittelevä Eri mieltä! -palsta on ehdolla myös ”paskin ja tyhmin kulttuurikritiikki koskaan ikinä missään” -sarjassa loppusyksystä esitetyn Tuntematon Sotilas -kommentin ansiosta. Raadin mukaan lausunto oli ”ihan vitun tyhmä ja kuvottava”.

29 vastausta aiheeseen “Lehden tasa-arvopalkinto Iltalehteen”

Olipa siinä tissejä! Vakiokommentoijat hyrisenevät tyytyväisinä. Sanoisinpa, että tissit mainittu (hississä niuhottavalle feministille)!

Kyllä mä sen ymmärrän että joutuu tuijotuksen kohteeksi jos on unohtunut napittaa pusero, mutta että vielä push-upitkin olisi joku provokaatio? Tästä lähtien töissä siis saa käyttää vain ”minimizer” tissiliivejä.

Entä jos multa unohtuu napittaa sepalus? Pyrinkö mä vain alitajuisesti esineellistämään itseäni ja olemaan katseiden objektina?

Kysynpä vaan, jos sitä sattuu samaan hissiin naiskansanedustajan kanssa ja sepalus on auki ja naisella on tissit töröllään, niin mihinkä sitä sitten voi enää kätensä laittaa, häh.
– Kalervo ”Kalu” Kummola, ihmiskunnan vapahtaja

Kannatetaan push-uppien jättämistä kotiin. Kannatetaan myös nappien repimistä auki. Tissit.

Kävin just katsomassa telkusta Maria Jungnerin tissit. Tuleeko Tanja Saarela nuhtelemaan minua.

Voi tätä ihanaa onnenpäivää! Tässähän vanha Lehden lukija oikein liikuttuu, kyyneliäkään ei voinut enää välttää. Ilon kyyneleitä!
Tissit totisen todellakin hittovie mainittu!
Lehden toimitus: RAKASTAN TEITÄ!

Olen täysin pettynyt lehteen ja sen nykyiseen linjaan. Miksei tässäkään artikkelissa käsitelty aasinsillan kautta Tiitisen listaa? Tämä on täysin häpeällistä DDR:n ja Neuvostoliiton nöyristelyä. Kenties lehden toimittajakunta koostuukin entisistä taistolaisista ja muista stalinisteista. Tästä eteenpäin lopetan lehden tilaamisen ja kehotan kaikkia sukulaisia ja naapureitani tekemään samoin.

Ylipäänsä Iltalehden Eri Mieltä- palsta on aivan käsittämätöntä palstatilan tuhlausta. Periaatteessa ihan kiinnostava esimerkki siitä, miten valtakunnallisen julkaisun sivuille voidaan painaa trolli/provotasoista kamaa.

Tarkoittaako Hoi-Mela siis seuraavaa:
Jos kaula-aukko on navassa ja se ON tilanteen mukaista (lue:ammatti ON strippari), voi pätevästi väittää, että tissit eivät ole tarkoitettu muiden ihailtaviksi.

Voisivat mieluummin painaa kolme sivua copypastaa 4chanista, tulis tasokkaampaa juttua, ja parempaa trollitusta.
IN B4 BEL AIR

Mitähän kirjoittaja on kirjoituksellaan oikein tarkoittanut? Ei naista saa esineellistää! Tyhmä kirjoittaja! Tissit!

Arvoisa Lehti,
koska monet lähes asialliset kommenttini tuntuvat joutuvan sensuurin hampaisiin, kokeilen vaihteeksi seuraavaa:
K: Mikä ei tärise eikä mahdu perseeseen?
V: Venäläinen perseentäristin

Jos tissit olis vaan tuijottamista varten, niissä olis silmät. Saispahan helpommin miehiin katsekontaktin. Olis varmaan muuten aika ovelan näköisetkin. Mjoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Condoleezza Rice huudatti yleisöä Afganistanissa

(KANDAHAR) Yllätyskeikalle Afganistaniin saapuneet ulkopolitiikan kestotähdet, amerikkalainen Condoleezza Rice ja brittiläinen David Miliband, villitsivät yleisönsä show'ssaan Kandaharin kaupungissa. "Onko hyvä...

Close